facebook

Verlovingsringen in witgoud

Verlovingsringen in wit goud

Verloving, bruiloft, huwelijk: dat zijn allemaal bijzondere belevenissen in samenspel en harmonie tussen twee mensen die van elkaar houden. Verlovingsringen in wit goud weerspiegelen deze harmonie. Goud is in de oorspronkelijke vorm te zacht voor het maken van juwelen en heeft een sterke partner nodig. Goud met het helderwitte edelmetaal palladium samengesmolten levert als resultaat het edele wit goud. Verlovingsringen in


wit goud zijn dus als gemaakt voor een harmonische liefdesband.

Verlovingsringen van witgoud: drievoudig stralend

Ieder huwelijksaanzoek en iedere bruiloft bezegelen unieke levenstrajecten. De hoogwaardige laag rhodium op uw wit gouden verlovingsringen zorgt voor een stralend witte finishing touch. Niet alleen het droompaar en de diamant, ook de ring straalt dan. Wit gouden verlovingsringen kunnen ook prima gecombineerd worden, vooral bij horloges en later bij de trouwringen.

Vandaag aan de dag wordt er geen nikkel meer genomen bij het legeren van wit goud, wit gouden verlovingsringen zijn goed voor uw huid en voor uw ziel. Bovendien komen briljanten in tijdloos wit goud speciaal goed tot hun recht. Laat u fascineren door deze bijzondere fusie tussen goud en helder edelmetaal.

Uw persoonlijke stijl komt aan het bod

Met behulp van de acredo trouwring configurator kunt u niet alleen makkelijk thuis diverse wit gouden verlovingsringen bekijken, maar ook uw eigen ontwerp inbrengen. Configureer uw aanzoekring volgens eigen smaak en kies de verschillende elementen van de wit gouden verlovingsringen . Grote of kleine diamant, pootjeszetting of glad, wij fabriceren uw wit gouden verlovingsringen volgens uw eigen wensen. Samen met uw partner kunt u overleggen en als u vragen heeft, onze vakmensen in onze partnerwinkels staan u graag met advies terzijde. Verlovingsringen van wit goud worden zo een harmonisch geheel, net als de verloving zelf.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring