facebook

Spanringen - karakter

Verlovingsring in spanzetting | acredo

Zwevend licht of stevig vastgehouden

Spanringen als verlovingsringen stralen een ongelooflijk gevoel van lichtheid en elegantie uit. De kostbare steen wordt in een spanring tussen de ringschacht vastgehouden en drijft dus in het midden van de verlovingsring. Velen denken aan ware magie wanneer ze een ring zien met een spanzetting. De spanring als verlovingsring is daarom ook een uitdrukking van de kracht en harmonie van de liefde.
Laat u inspireren door onze Character spanringen collectie en vind uw persoonlijk juweel bij acredo.

"Play it safe": verlovingsringen met een spanzetting

Verlovingsringen met spanzetting zijn een exclusieve accessoire voor het alledaagse leven waarin u uw handen moet gebruiken en u en uw partner met beide voeten stevig op de grond staan.
Verlovingsringen met een spanzetting integreren de sprankelende diamant direct in de ringschacht. De diamant is daarom stevig ingesloten door het edelmetaal. De verlovingsring is beschermd tegen
tegen slijtage, de diamant raakt niet verloren en u zult hem voor het leven behouden.

Beschermd maar niet helemaal verborgen - de verlovingsring met een spanzetting is een grote blikvanger en straalt zijn schittering uit vanaf de ringschacht. Hij verspreidt een gevoel van lichtheid en veiligheid, verenigd in een ongewoon juweel.

Verlovingsring, de spanring: een symbool van ware kunst

Bij het maken van de spanring toont onze fabriek zijn ware bekwaamheid en vaardigheid. De unieke zetting van de diamant in het center van de ringschacht vergt uitstekend vakwerk en precisie.
Onze goudsmeden, die al vele jaren bij ons zijn, werken enthousiast aan het perfect afwerken van het kleine meesterwerk. Gebruik de acredo configurator om uw eigen artisticiteit te ontplooien: start met de grote diamant in het midden van de spanring en breidt uit met kleinere diamanten of speel met de kleuren van verschillende legeringen.
Het maakt niet uit waar uw creativiteit u leidt - de spanring als verlovingsring is steeds elegant, discreet en een esthetisch alternatief voor de solitaire ring.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring