facebook

Solitaire

De solitaire

De oorspronkelijke betekenis van solitaire - eenling - is eigenlijk dubbelzinnig, want door aan uw liefste een solitaire te schenken geeft u eigenlijk aan, nooit meer alleen te willen zijn maar juist samen de toekomstige levensweg te willen gaan. De diamant is het stralende middelpunt van een solitaire ring. Deze edelsteen in een zetting met 4 of 6 pootjes laat niet alleen uw liefste stralen, maar de hele wereld!

De solitaire als verlovingsring

Prins William maakte de verloving met hertogin Catherine openlijk bekend door de blauwe safierring van prinses Diana aan haar vinger te steken. Maar de diamanten solitaire heeft allang de safierrring afgelost als verlovingsring. Niemand kan zich onttrekken aan de kracht van deze uitstraling. De fonkelende diamant is niet verstopt, maar een zetting met pootjes vangt het licht van alle kanten op. Een witte ronde kastzetting vergroot optisch de diamant omdat het menselijk oog de grens tussen edelsteen en zetting niet kan waarnemen. Vanzelfsprekend kan de fonkelende solitaire ring ook na de bruiloft gedragen worden. Hij wordt dan als voorzetring gedragen of aan een andere vinger.

Een solitaire ring is veel te mooi om na de bruiloft in een laatje te laten liggen!

Configureer zelf het model van de solitaire ring

Ontwerp zelf de solitaire ring met behulp van de acredo trouwring configurator; zo kunt u uitdrukken welke hoge waarde u hecht aan de verloving. Vooral bij solitaire ringen bestaan er talrijke moderne opties. Is de klassieke ronde vorm van de diamant niet vlot genoeg naar uw smaak, dan bekijk eens de diverse trendy ringschenen in de collectie „Cordial“, die het thema „hart“ op verschillende manieren zichtbaar maakt. Bovendien kunt u tegenwoordig nog andere slijpvormen kiezen behalve de traditionele ronde briljant, bijvoorbeeld princess- of baguetteslijpsel. Met behulp van de acredo configurator kunt u makkelijk uw solitaire ring ontwerpen, stap voor stap. Eerst het model kiezen, dan de kleur, de legering, de diamant, de kwaliteit en grootte. Heeft u informatie nodig, de vakmensen in onze partnerwinkels staan graag met advies voor u klaar. Verover het hart van uw droomvrouw met een zelf ontworpen solitaire ring van acredo.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring