facebook

Platina verlovingsringen.

Verlovingsringen in platina

Zij is uniek, zij is de beste beslissing van uw leven en voor u is zij een ster: uw droomvrouw. Verlovingsringen in platina zijn de beste manier om deze gevoelens uit te drukken. Dit omdat platina verlovingsringen op twee manieren uniek zijn: de combinatie van platina, het zeldzaamste materiaal op aarde, en de diamanten, de zeldzaamste edelsteen, kunnen niet worden overtroffen.
Er is geen materiaal dat zuiverder is dan platina en verlovingsringen gemaakt in platina zullen schitteren als de helderste ster aan de hemel - voor altijd.

Verlovingsringen in platina: samen naar de toekomst

Verlovingsringen in platina zijn veel te kostbaar om ze na de bruiloft niet te dragen. Er zijn nog meer redenen: verlovingsringen in platina zijn bijzonder geschikt om later als voorzetring te dragen. Platina past bij ieder juweel en kledingstuk en is duurzaam.
Zelfs als platina verlovingsringen na enige tijd moeten worden bijgewerkt,

wordt het materiaal alleen verplaatst. Het waardevolle platina blijft honderd procent - net als uw liefde. Het comfortabele gewicht van de aanzoekringen in platina zal u zich blijven herinneren. Glanzend wit, natuurlijk en esthetisch, met verlovingsringen in platina bent u altijd goed gekleed, ook na de bruiloft.

Van tweevoudig uniek tot drievoudig uniek

De acredo trouwring configurator maakt uw verlovingsringen in platina nog unieker. Door ze zelf te ontwerpen, geeft u ze een persoonlijke touch en maakt u ze uniek, niet alleen vanwege het platina en de diamanten. Om het model in platina vast te leggen kiest u de legering, de ringband en de zetting zelf. Ook de grootte en de kwaliteit van de stenen kunt u zelf uitzoeken. Grote diamanten, kleine, loepzuiver of fijn wit, aan u de keuze. Onze adviseurs laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en luisteren naar uw eigen wensen. Verlovingsringen in platina zullen uw trouwe begeleiding zijn, voor en na de bruiloft.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring