facebook

Palladium verlovingsringen

Verlovingsringen in palladium van acredo

Voor al diegenen die graag hun eigen weg gaan

Om een gewaagd accent te geven en een ander pad als koppel te kiezen - met verlovingsringen gemaakt in palladium maakt u uw liefde nog unieker. Lange tijd zijn de voordelen van het glanzende zilverkleurige edelmetaal palladium onderschat: het werd nauwelijks gebruikt in juwelen. Het is pas zeer recent dat verlovingsringen gemaakt in palladium steeds populairder worden en velen overtuigen vanwege hun prachtige kwaliteit.

Palladium verlovingsringen vallen op door hun draagcomfort en zachte glans

De hoge mate van helderheid en het hoge draagcomfort maken van verlovingsringen in palladium een favoriet voor mensen met allergieën en iedereen die stabiliteit waardeert. Palladium verlovingsringen zijn niet gecoat en oxideren niet. Ze zullen u voor lange tijd betoveren met hun zilverwitte glans. Hun lichtheid en hardheid maken van palladium verlovingsringen een juweel voor dagelijks gebruik. Verlovingsringen gemaakt in palladium zijn een modern en eeuwig symbool van uw liefde.

Voeg accenten toe: de acredo configurator

Vanwege hun kwaliteit zijn palladium verlovingsringen juwelen voor de eeuwigheid. Om te garanderen dat u ze de rest van uw leven zult waarderen en dat ze perfect bij uw dagelijkse stijl passen, kunt u de acredo configurator gebruiken om uw palladium verlovingsringen zelf te ontwerpen. Experimenteer met de betoverende palladiumlegering en ontdek de schoonheid van dit moderne edelmetaal. Onze Charisma-collectie staat voor bijzonder charisma en voor verlovingsringen met persoonlijkheid. U kan elk model in de collectie zelf ontwerpen met palladium als het edelmetaal bij uitstek. Onze aanbeveling:
combineer het witte palladium met zuivere diamanten of creëer een tweekleurige ring.
Palladium harmonieert uitstekend goed met een goud legering en voegt een speciaal accent toe aan uw gemeenschappelijke pad der liefde. De keuze van grootte, kwaliteit en zetting van de diamant en de juiste liefdesboodschap gegraveerd in de ring zal een zeer persoonlijke toets aan uw palladium verlovingsring geven. Laat ons u inspireren met de Charisma-collectie en gebruik de acredo configurator om de verschillende varianten te testen.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring