facebook

Kwart-karaats - 0,25 ct.

Verlovingsring met 0.25 ct., kwart-karaat diamanten van acredo

Een kwart-karaat doet de droom van een diamanten ring uitkomen

Verlovingsringen met 0,25 karaat zijn de ideale alternatieven voor al die geliefden die hun droom van een diamanten ring willen waarmaken. Hoewel het kleiner is dan een diamant van één karaat, schittert het genoeg om het hart van uw geliefde te winnen en maakt u uw aanzoek perfect door haar een diamanten ring te presenteren: verlovingsringen met een kwart-karaats diamant zijn betaalbaar en volkomen romantisch.

Kwart-karaats diamant: u bepaalt de kwaliteit

Gram is voor goud wat karaat is voor diamanten. Karaat verwijst naar het gewicht van een diamant. Eén karaat komt overeen met 0,2 gram. Als resultaat zijn 0,25 karaats verlovingsringen licht en daarom comfortabel om te dragen. Met acredo kunt u de kwaliteit van uw kwart-karaats diamant precies definiëren door de resterende 3 C's in te stellen - kleur, helderheid en slijpwijze.

Om u hierbij te ondersteunen, hebben we al de beste kwaliteiten voorgeselecteerd, zodat u bij acredo altijd een kwart-karaats diamant van premium kwaliteit bekomt. Het toevoegen van subtiele stenen aan de ringschacht voegt nog meer waarde toe aan uw verlovingsring met een kwart-karaats diamant en maakt het speciaal.

Zo laat u uw kwart-karaats diamant schitteren

Hoewel kwart-karaats diamanten iets kleiner zijn dan de klassieke één karaats diamanten, kan de edelsteen in de verlovingsring nog steeds prachtig geënsceneerd worden. Laat u door onze vakmensen adviseren of gebruik de acredo configurator om te testen op welke manier uw verlovingsring met een kwart-karaats diamant het beste tot uiting komt. Topprioriteit voor een kwart-karaats diamant: kies een zetting die bij u past. De diamant kan briljant of princess geslepen zijn.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring