facebook

Halfkaraats - 0,5 ct.

Halve karaat verlovingsring, halve karaat, half-karaats door acredo

Een trend, niet alleen in de VS

In de VS is de half-karaats verlovingsring een absolute favoriet als het gaat om het maken van het perfecte aanzoek - en wie weet er meer over bruiloften dan de Amerikanen? Niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in Duitsland is de halve karaats diamant de meest populaire edelsteen voor verlovingsringen. En terecht: de verlovingsring met een halve karaats diamant maakt indruk met zijn perfecte grootte. Niet te bombastisch en niet te discreet - de half-karaats diamant is zeer elegant, ook op smalle vingers, en ontlokt alle blikken.

Dit is hoe u uw half-karaats diamanten moet combineren

De kostbare half-karaats diamant verdient het om te worden gecombineerd met een hoogwaardige legering. De edelmetalen goud, wit goud en platina accentueren de ware schoonheid van de halve karaats diamant nog meer. Het ontwerp van uw halve karaats verlovingsring moet de uitstraling van de prachtige edelsteen versterken.

Het prinses of briljant slijpsel, evenals de zetting met 4 of 6 griffen zijn perfecte designmogelijkheden voor de halve karaat verlovingsring. Steenzettingen aan de zijkant langs de ringschacht of een ongebruikelijke hartvorm geven nog een extraatje aan uw halve karaats diamant.

Een combinatie van elegantie: dit past goed bij een verlovingsring van een halve karaat

Wanneer u voor de halve karaats diamant een klassieke solitairering kiest, kunt u dit heel goed combineren met extra juwelen met 0,5 ct. diamanten. Mooie oorstekers met een halve karaat diamant of een ketting van 0,5 ct zijn de perfecte match voor de verlovingsring en daarom een bijzonder cadeau voor uw eerste huwelijksjubileum of de verjaardag van uw geliefde. Deze juwelen accentueren bovendien de elegantie van de halve karaat diamant en zorgen voor een gesofistikeerd accessoire tijdens een avondje uit. Acredo garandeert de hoge kwaliteit van uw half-karaat verlovingsring met een top certificaat van een onafhankelijk internationaal testinstituut.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring