facebook

Eénkaraats steen - 1,0 ct.

Eén karaats Verlovingsringen

De perfectie van uw liefde

De één karaats verlovingsring is de ultieme bekroning van uw liefde. Vrouwen zijn altijd al bezweken voor de schittering en betovering ervan. De symboliek van een één karaats verlovingsring zal uw geliefde elke dag en ook bij speciale gelegenheden gelukkig maken. Bekrachtig uw schitterende toekomst samen met een één karaats verlovingsring en laat haar zien dat zij de unieke liefde van uw leven is. Zo perfect als uw liefde, zo puur als uw loyaliteit en zo luxueus als een prinses - een verlovingsring van één karaat is een uitdrukking van uw gevoelens en straalt een warm gevoel uit.

Pure luxe: Verlovingsring 1.0 ct. in platina

De waardevolle één karaat diamant verdient het om gecombineerd te worden met een hoogwaardig edelmetaal. Daarom adviseren wij het hoogstaande platina of het warme 18 karaat goud als de beste legering. Een klassieke solitaire ring vormt het ideale podium voor de 1.0 ct. diamant en is de echte klassieker onder verlovingsringen.

Een uitstekende slijpwijze zoals het briljant slijpsel en een unieke chaton vanuit onze Solitaire, Cordial of Charisma collecties maken uw één karaats diamanten ring perfect. Een zinderende, schitterende 1.0 ct. diamant in harmonie met de meest waardevolle metalen - dit zal een uniek teken van uw liefde zijn.

Perfectie maal drie: de 1.0 karaat verlovingsring door acredo

De productienorm van uw één karaats diamanten ring in onze werkplaats is even perfect als uw liefde en als de helderheid van de 1.0 ct diamant. Uitstekend geslepen vakmanschap, fijne zetting van de diamant en een uitstekende integratie van de ringschacht - onze goudsmeden werken met veel expertise en finesse om uw 1.0-karaats verlovingsring perfect af te werken. Dit garandeert een uitstekend draagcomfort en jarenlang genot.
Kies voor een één karaat diamant van acredo met een top certificaat van internationale faam en verhoog het enthousiasme bij uw geliefde met een verlovingsring van 1.0 ct in een klasse apart.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring