facebook

Harmonische ringvormen

Harmonische vormen zijn een kenmerk van acredo ringen.

Deze ringvormen zijn een kenmerk voor het draagcomfort. Een ring van acredo is altijd aangenaam dragen.

Al onze modellen zijn vertonen dit kenmerk. Kies uw lievelingsmodel.

Klassiek geel of modern wit?

De warme uitstraling van gee lgoud is altijd fascinerend. Geldt dat ook voor u? Of ziet u liever romantisch rosé? Maar misschien geeft u de voorkeur aan de koele uitstraling van stralend wit platina.

Met de configurator kiest u makkelijk de bij u passende kleur. Kleur aanklikken, ring in die kleur uitkiezen en u kunt verder.

Fijngehalte

Het gehalte beschrijft het aandeel van het edelste metaal in een juweel. Het wordt aangegeven in duizendstel.

B.v. 18 kt. goud is 750/‐ fijn, dus 750 aandelen fijngoud per 1000 gr.

Al naargelang welke kleur u gekozen heeft krijgt u in de configurator een voorstel over de passende legeringen met verschillende fijngehaltes. U krijgt ook onmiddelijk een overzicht over de prijzen.

Ringband en zetting.

Met de keuzemogelijkheden van ringband en zetting is het door u gekozen model te veranderen.

De alternatieve modellen worden getoond en kunnen per klik gekozen worden.

Bekijkt u in alle rust deze alternatieve mogelijkheden. Welke ring vindt u werkelijk het mooist? Een rechte ringband of een met verloop, een zetting met 4 of 6 pootjes of toch liever een ronde gesloten zetting. Daardoor lijkt de steen groter.

Subtiel of opvallend

Het stralende middelpunt van uw juweel is de diamant.

De grootte van de steen is beslissend voor de stijl van uw juweel. Terughoudend, met een kleine steen of opvallend met een grote diamant en bovendien nog zijdelings met diamanten bezet.

De grootte van de steen is naast de kwaliteit natuurlijk beslissend voor de prijs. Aan u de balans te vinden tussen diamantgewicht , kwaliteit, en uw budget.

Wij zijn dol op diamanten

Bij acredo bieden wij uit principe zeer goede kwaliteiten diamant aan. Vanaf een steengewicht van 0,3 ct. beschikt iedere diamant over een certificaat van een gerenommeerd insitituut. Het slijpsel is altijd excellent.

Persoonlijk en van harte

Onvergetelijke ogenblikken moeten worden vastgehouden. Graveer een datum, naam of een kleine spreuk in uw verlovingsring.

Bij het vastleggen van de juiste maat zijn onze acredo partners u graag van dienst. Meestal meten wij de omtrek van de vinger. Alternatief kan ook de binnendiameter van een goed passende ring worden gemeten.

Verlovingsringen met opzet‐zetting

U kunt met onze trouwring configurator niet alleen solitaire ringen ontwerpen, maar ook verlovingsringen die 100% bij de latere trouwringen passen. De harmonische acredo profielen kunnen gecombineerd worden met een opzet‐zetting.

Zodra U het profiel hebt vastgelegd, klikt u op: “steenzetting bewerken” en “steenbibliotheek openen”. Kies voor de slijpvorm prinses of briljant en beslis nu tussen de aangegeven pootjeszetting of ronde zetting voor de opzet‐zetting.

Kies nu grootte en kwaliteit van de steen, misschien nog meer stenen voor in de scheen, en wis Ring 2.

Uw droomring is ontworpen ‐ zo gaat het nu verder

Zodra u klaar bent met configureren kunt u het model uitprinten of opslaan op de wenslijst. Daar is uw droomring altijd weer te bezien.

Wilt u het resultaat graag delen of per mail versturen? Dat kan ook via de wenslijst.

U kunt ook meteen een afspraak maken bij een acredo partner bij u in de buurt. Daar kunt u de vormen en modellen niet alleen zien, maar ook voelen.

De acredo verlovingsring configurator

U heeft het zelf in de hand. Niet alleen het perfecte moment voor de vraag aller vragen, maar ook het individuele ontwerp van uw verlovingsringen. Zelf ontworpen verlovingsringen zeggen meer dan duizend woorden en leggen de klemtoon op uw ware eenmalige liefde. Zij het als romantische verrassing of als resultaat van samen uitzoeken, het ontwerpen van uw verlovingsringen met behulp van de acredo configurator is makkelijk en plezierig.

Verlovingsringen individueel ontwerpen: zo veelzijdig was het nog nooit

Dankzij de verlovingsring configurator van acredo kunt u een eigen verlovingsring tot in detail zelf ontwerpen. Acredo opent voor u het paradijs van de juwelenwereld. Eerst kiest u het ringmodel, de ringband en het edelmetaal. Dan gaat het verder in de wereld van de edelstenen, de fonkelende diamanten: verschillende maten, zuiverheidsgraden, zettingen en slijpvormen staan klaar om uit te kiezen.

Kies uw favoriet en haal het paradijs bij u thuis binnen – het was nog nooit eenvoudiger om verlovingsringen zelf te ontwerpen!

Verlovingsringen configureren: uw droom wordt werkelijkheid

U heeft de verlovingsring van uw dromen gezien in een Hollywood film of u heeft er allang een beeld van in gedachten? Nu kunt u alles waar maken met behulp van de acredo verlovingsring configurator. Online, stap voor stap en op ieder uur van de dag kunt u eigen verlovingsringen configureren. Heeft u even geen tijd om uw kunstwerk af te maken dan zet u het ontwerp op de wenslijst. Weet u niet verder bij het ontwerpen of heeft u vragen wat betreft de kwaliteit van de ringen of de diamanten, dan kunt u advies aanvragen bij onze partnerwinkels. De aanzoek ligt in uw eigen hand maar bij het ontwerpen van de verlovingsring laten wij u niet alleen. Als de damesring af is kunt u in eeen paar stappen de verlovingsring voor de man ontwerpen. Tip: laat u inspireren door onze actuele collecties.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring