facebook

Verlovingsringen met briljant

Briljanten verlovingsring

De belichaming van een diamant

Een verlovingsring met een briljant geslepen diamant is de belichaming van uw liefde - fonkelend als de ogen van uw geliefde, zo mooi als de momenten die u samen beleeft en eeuwig zoals uw relatie.
Het speciale briljant slijpsel met een maximum van 58 facetten werd al gebruikt sedert 1910 en is tot op heden nog steeds zeer populair.
Kies voor een briljanten verlovingsring en betover de vrouw van uw hart.

Zoals de suggereert...

Briljant is afgeleid van het Frans en betekent "sprankelend, stralend". De verlovingsring met een briljant geslepen diamant beantwoordt aan deze verwachting - wanneer de 58 facetten een perfecte invalshoek hebben wordt het licht gereflecteerd door de ring, waardoor de fascinerende schittering aan de briljanten verlovingsring wordt toegevoegd.
De verlovingsring zal fonkelen zoals de ogen van uw geliefde bij het aanzoek.

Ontwerp zelf uw briljanten verlovingsring

Of u nu de voorkeur geeft aan een fijne halve karaat of een opvallende karaat - bij acredo kunt u zelf uw briljanten verlovingsring kiezen in de maten van 0.10 ct. tot 2.0 ct. en beslissen welke diamant het best bij u past.
Combineer uw briljanten verlovingsring met waardevolle legeringen gemaakt in platina, goud of wit goud om hoogstaande kwaliteit van uw diamanten ring te benadrukken.
Een zetting met 4 of 6 griffen is een echte klassieker voor uw verlovingsring, de bezel zetting is bijzonder harmonieus en past goed bij de trouwring en de spanzetting zorgt ervoor dat de diamant rondom schittert.
Test de verschillende zettingen in één van onze vestigingen of combineer ze zelf online met de acredo configurator.
Zelfs de kleur van de briljant geslepen diamant is variabel - bij acredo kunt u kiezen tussen diamanten in iceblue, de warme gloed van cognac tot het ongewone zwart.
Ontwerp uw briljanten verlovingsring en verras de liefde van uw leven met een fonkelende kostbare diamant.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring