facebook

Verlovingsringen 0.7 ct.

0.7 carat verlovingsring

Exclusief alternatief voor de klassiekers

Met de 0.7 karaats verlovingsring, zult u zeker opvallen: 0.7 ct diamanten zijn geen conventionele standaard voor verlovingsringen en een geweldig alternatief voor de halve karaat en één karaat klassieker. Vanwege hun hogere gewicht en de grootte van de middelste steen zijn verlovingsringen met 0,7 karaat al een uitdrukking van luxe. Elegant en niet te pompeus, een verlovingsring van 0,7 karaat is ideaal om te dragen in het dagelijks leven, naast elkaar met een duidelijk zichtbare trouwring. 0,7 karaats verlovingsringen presenteren uw unieke liefde maar zijn nooit imposant.

Ontwerp zelf de 0.7-karaats verlovingsring

Laat je droom uitkomen met een verlovingsring van 0,7 karaat en creëer je persoonlijke favoriet, zonder problemen. Of als een verrassing voor uw geliefde of samen - de acredo configurator maakt het kiezen van de perfecte verlovingsring met 0,7 karaat plezier en zorgt ervoor dat uw eigen ideeën kunnen worden toegevoegd. Kies uw favoriete model voor de verlovingsring met 0.7 karaat uit een van onze collecties en bepaal de kleur en de legering. Ons advies: voor een verlovingsring met 0.7 karaat, moet je gaan voor een hoogwaardige legering in goud of platina.

Dit onderstreept de waarde van uw 0.7 ct diamant. Verlovingsringen met 0,7 karaat zijn geschikt voor elke zetting en slijpsel. De klassieke briljante snit voegt nog meer sprankeling toe aan de diamant van 0,7 cent, terwijl de hartvorm het symbool is van je liefde - laat ons je inspireren.

We zijn ook verliefd op 0.7ct verlovingsringen

Top certificaten van internationale faam komen met elke acredo 0.7ct verlovingsring. Dit garandeert de exclusiviteit en de waarde van uw 0.7-karaats diamanten ring. In onze fabriek leggen we veel nadruk op de verfijnde afwerking van uw 0.7-karaats verlovingsring - onze ontwerpers, goudsmeden en werknemers in de consultatiecentra werken met veel liefde en passie aan het creëren van uw 0.7-karaats verlovingsring.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring