facebook
Solitaire - verlovingsringen

Verlovingsringen - Solitaire

Laat u inspireren

Charisma verlovingsringen

Verlovingsringen - Charisma

Maak uw individuele verlovingsring

Drie verlovingsringen met hart

Verlovingsringen met een hart

Ringen ontdekken met het symbool van de liefde

Verlovingsringen met spanzetting

Verlovingsringen - Character

Ontdek verlovingsringen met spanzetting

Verlovingsringen naar materiaal

Het edelmetaal van uw keuze

De grootte van de stenen

De perfecte verlovingsring vinden

Vorm van de stenen

Verlovingsringen met uitgezocht slijpsel

Sierlijke verlovingsringen van acredo

Sierlijke verlovingsringen

Ontdek charmante ontwerpen

Exclusieve verlovingsringen van acredo

Exclusieve verlovingsringen

Ontdek tijdloze luxe

Een set van 3 ringen
Een verlovingsring in een hart-vormige acredo doos

Specialisten voor verlovingsringen

acredo partner bij u in de buurt kiezen

De productie van een ring

Fabriek

Van ontwerp tot verlovingsring. Meer informatie.

Verlovingsringen van acredo

Perfect voor ware liefde

„Wil je met me trouwen?“ – De vraag der vragen. „Ja, ik wil“ , een unieke verlovingsring mag op dit éénmalige ogenblik natuurlijk niet ontbreken. Al sinds de oudheid bestaat de traditie om een aanzoek symbolisch door een verlovingsring te onderstrepen. Vroeger waren verlovingsringen vooral een garantie voor de bruidsschat, maar ook een teken van liefde en verbondenheid. Zij het als romantische verrassing voor uw liefste of toch liever samen uitgezocht, aanzoekringen doen iedere vrouw stralen. Zij symboliseren de toekomst samen met de geliefde persoon.

Aanzoekringen van acredo: perfect samenspel met uw trouwringen

Klassieke verlovingsringen zijn meestal solitaires met een enkele diamant. In de Verenigde Staten heeft de solitaire een lange traditie en bij de aanschaf worden kosten noch moeite gespaard. Een verlovingsring kan daar makkelijk 3 maandsalarissen kosten. Ook in Europa komt de verlovingsring steeds meer in de mode – een mode die aanhoudt. Want na de bruiloft kan de verlovingsring door de bruid verder gedragen worden als bijzetring. De verlovingsring wordt dan niet links gedragen, maar aan de rechter ringvinger en past dan bij de trouwring.

Acredo verlovingsringen passen perfect bij uw trouwringen door het gebruik van tijdloze materialen zoals platina, goud en witgoud. Ook de diamantzetting en de uitgekiende profielvormen vormen een mooi geheel. Bij bijzondere gelegenheden kunt u pronken met uw verlovingsring en uw geluk openlijk laten zien.

Het ontwerpen van verlovingsringen kunt u bij ons helemaal zelf doen

Betover uw liefste met een zelf ontworpen en geconfigureerde verlovingsring en maak zo uw huwelijksaanzoek nog persoonlijker. Met behulp van de acredo trouwring configurator kunt u precies de smaak van uw partner weergeven en aantonen hoe uniek zij is. Maar ook samen ontworpen zijn verlovingsringen iets unieks. Met behulp van de acredo trouwring configurator worden zij het resultaat van de voorstellingen van twee mensen. De vakmensen in onze acredo vestigingen zijn graag behulpzaam bij de configuratie van uw verlovingsringen en staan klaar met advies wat betreft de verschillende materialen en zettingen. Deze verlovingsringen zult u uw leven lang mooi vinden en zij zijn het eerste symbool van uw wederzijdse liefde en van de huwelijksband.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring