facebook

Witgouden trouwringen

Trouwringen in wit goud

Trends komen en gaan. Echte stijl blijft. Trouwringen van wit goud zijn klassiekers die al jaren bestand hebben. Wit goud is zo bestendig als ware liefde. Wit goud is in de juwelenindustrie sinds 1912 in gebruik en is sindsdien voor trouwringen zeer geliefd. Bruidsparen weten: wit goud lijkt uiterlijk op platina maar is gunstiger in prijs en kan makkelijker verwerkt worden. En de kwaliteit is hoger dan van zilver: het oxydeert niet en de kleur verandert niet – trouwringen van wit goud zijn dus een goed alternatief voor mensen die van mooie dingen houden. Trouwringen van wit goud zijn bij acredo verkrijgbaar in de legeringen 585 en 750.

Perfecte combinatiemogelijkheden: trouwringen in wit goud

Bijzonder uniek worden trouwringen in wit goud in combinatie met kostbare stenen. Er bestaat nauwelijks een edelmetaal dat zo goed met diamanten te combineren is.

Dankzij de strakke elegantie als basis komen diamanten, ook gekleurde, op hun best tot gelding. Maar ook trouwringen van puur wit goud en zonder diamanten laten harten kloppen, niet alleen op deze zo bijzondere dag. Ondek nu de grote keuze in trouwringen van wit goud bij acredo, uw specialist voor verlovings- en trouwringen en juwelen.

Ontwerp uw trouwring in wit goud

Zo individueel als uw liefde, zo uniek kan uw trouwring van wit goud zijn. Ontdek de ongetelde mogelijkheden om te ontwerpen in onze configurator voor trouwringen. Maak uw keuze, wat het beste bij u past en naar uw smaak is. Wie liever wil kiezen uit de modellen van onze ontwerpers zal enthousiast zijn over de enorme keuze in onze trouwringen van witgoud. Neem de beslissing voor een elegante stijl en een tijdloos uiterlijk.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring