facebook

Platina trouwringen - Celeste

Trouwringen in platina

Gaat u trouwen en viert u dit gebeuren met een bijzonder feest? Aan deze bijzondere dag zult u graag terugdenken. Iedere dag erna kan ook aan deze dag herinneren: als u kiest voor trouwringen in platina. En één ding is zeker: van dit bijzondere gevoel, te trouwen met ringen in platina, geniet u nog jaren later. Trouwringen in platina zijn bijzonder zuiver. Platina is door en door wit, duurzaam en bestendig., uiterst waardevol en exclusief. Het is de koning van de edelmetalen. Platina komt veel minder voor dan goud en is daardoor ook kostbarer. Goud wordt 30x vaker gevonden dan platina.

Trouwringen in platina voor elke dag

Door de technische eigenschappen is platina bijzonder geschikt voor het maken van trouwringen. Platina verbleekt niet, de kleur is bestendig, het is beter bestand tegen krassen en is anti-allergisch. De zuiverheidsgraad van platina ligt bij 95%.

Ter vergelijking: bij 18 kt. wit goud ligt deze bij 75%. De edelmetalen uit de platina-groep zijn in tegenstelling tot wit goud van nature wit. Wit staat voor oorspronkelijkheid, zuiverheid, natuurlijkheid en voor het bijzondere van uw liefde. Doordat platina taai is en niet afgeeft zijn diamanten, gezet in platina, stevig en vast gezet. Dat will zeggen, platina is het beste materiaal om diamanten in te zetten.

Ontwerp trouwringen in platina

U kunt online trouwringen van platina ontwerpen – de trouwring configurator van acredo is makkelijk te bedienen en laat vele verschillende mogelijkheden zien. Of u kiest uit onze grote collectie prachtige en unieke trouwringen van platina. Wij adviseren u graag in onze partnerwinkels. Het maakt niet uit voor welke ring u besluit: trouwringen van platin zijn pure emotie, een leven lang.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring