facebook

Klassieke trouwringen - Classic

Klassieke trouwringen

Al eeuwenlang zijn trouwringen het symbool van eeuwige liefde en sterke verbondenheid. Ook vandaag aan de dag gaan bruidskoppels over de hele wereld door met deze traditie en dragen hun trouwringen een leven lang. Daarom moeten trouwringen niet alleen even bestendig zijn als uw liefde maar ook lang mooi blijven. Vooral klassieke trouwringen met hun tijdloze vorm zijn daarvoor geschikt. De combinatie met opwindende diamanten, elegante voorschuifringen en moderne juwelen maken klassieke trouwringen een lust voor het oog en tot unieke juwelen.

Een grote keuze in klassieke trouwringen bij acredo

Bruidskoppels vinden bij acredo een grote keuze in klassieke trouwringen in vele materialen en legeringen. Passend bij uw teint en persoonlijke smaak kunt u kiezen voor een ring in goud, wit goud, rood goud of platina. Wilt u bij deze klassieke materialen blijven, dan kunt u de ring met een enkele diamant of memoire veranderen tot een tijdloos elegante ringset.

Of u verleent de klassieke trouwring een moderne touch. U kunt op de bruiloft bijzondere accessoires dragen en kiezen voor een opvallende diamant. Ook met een bijzondere voorsteekring of een persoonlijke gravure kunt u de klassieke trouwring speciale accenten geven.

Klassieke trouwringen met een persoonlijk accent

Uw eigen voorstellingen van een klassieke trouwring kunt u waar maken. Met behulp van de acredo trouwringconfigurator kunt u de materialen van klassieke trouwringen gemakkelijk thuis uitkiezen en met passende diamanten combineren. Zo kunt u klassieke trouwringen ontwerpen die u een leven lang begeleiden. Bij onze acredo partners krijgt u advies welke klassieke kleurstelling het beste bij u past. Klassieke trouwringen – een teken voor de eeuwigheid!

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring