facebook

100 % unique - acredo Signature

Tijdloze schoonheid en tijdgeest. De unieke acredo Signature legering combineert deze twee kwaliteiten. Afhankelijk van de lichtinval kleurt het wit-roze met een vleugje beige. Enerzijds past het daardoor perfect bij acredo, anderzijds oogt het ingetogen en elegant.

Perfect voor buitengewone trouwringen die u een leven lang zullen vergezellen. De edele tint is verkrijgbaar in 14kt en 18kt. Als u van meerkleurig houdt, raden wij een combinatie met witgoud of platina aan.

Signature trouwringen

Signature - 100% acredo

Er werd gedacht om iets speciaals te doen, een unieke legering die onze expertise en passie voor goud weerspiegelt. Elegant en verfijnd zoals acredo's design motto, het resultaat is acredo Signature. De signatuur onder de acredo legeringen, die volledig representatief is voor het merk.

Er ging een lang ontwikkelingsproces aan vooraf waarbij alle specialisten betrokken waren. De ontwerpers, het beleid, de gieterij - allen droegen hun kennis bij aan de ontwikkeling van deze exclusieve acredo legering. Eindeloze tests waren nodig totdat de nieuwe goudkleur was geboren. De inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen. Signature maakt indruk met zijn tijdloos elegante verschijning in 14kt en 18kt.

Signature - de designmogelijkheden

Laat u inspireren door de diverse modellen in onze catalogus en kies uw favoriete model(len) in de Signature goudlegering. In de volgende stap kunt u de ringen tot in het kleinste detail aanpassen om volledig individuele trouwringen te creëren.

Met acredo Signature zijn alle oppervlaktestructuren mogelijk - van gepolijst tot gehamerd tot crushed of glamour. De ringen kunnen in één of meerdere kleuren worden uitgevoerd. In het laatste geval is de combinatie met witte edelmetalen zoals witgoud, grijsgoud of platina bijzonder aan te bevelen.

Romantische ringen worden gecreëerd met de acredo Signature legering wanneer milgrain als ontwerpelement wordt gekozen. Stralende accenten worden gecreëerd wanneer met witte diamanten bezet. De combinatie met cognackleurige diamanten heeft een zeer natuurlijk effect en haakt speels in op de trend „mens en natuur“."
header_right_1 = """Signature - Made in Germany

Signature – Made in Germany

Zodra het ontwerp en de gravure van de ringen zijn bepaald, worden ze met veel aandacht voor detail geproduceerd in onze fabriek in Pforzheim. Daar wordt de acredo Signature-legering in eigen huis gegoten en wordt de kwaliteit voortdurend gecontroleerd. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk punt. Daarom is de egf-fabriek al jaren RJC-gecertificeerd en zijn de toeleveringsketens transparant. Na het gieten wordt het edelmetaal meerdere malen samengeperst om de voor trouwringen vereiste hardheid te bereiken. Daarna krijgt het de juiste vorm en worden de ringen door de goudsmeden afgewerkt. Zodra de Signature ringen de individuele gravure hebben gekregen en de eindcontrole hebben doorstaan, zijn ze klaar voor het prachtige moment waarop bruid en bruidegom de trouwringen voor de eerste keer in hun handen houden.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring