facebook

SECRET HEART® IS LIEFDE

Het is echt pure magie: als je de ring in je hand houdt, kun je de vorm van het hart zien. Als hij om de vinger wordt gedragen, verandert het hart in een zachte golf. Dit geheim verleidt u om de SECRET HEART® ring steeds weer af te doen en te denken aan wat echt telt.

Meer liefde, geluk en vreugde in het dagelijks leven brengen - dat is de kern van SECRET HEART® en ons verklaarde doel. Daarom gaan ons dagelijks doen en handelen vergezeld van dit motto: "Er kan niet genoeg liefde zijn in de wereld.""

Trouwringen SECRET HEART

SECRET HEART® - Trouwringen met hart

Subtiele romantiek en een beetje mysterie kenmerken het merk SECRET HEART® en de partnerringen, verlovingsringen, trouwringen en geschenken ontworpen met het verborgen hart.

Het bijzondere ligt in het ontwerp. Volgens dit motto heeft de ontwerper Markus Franz met zijn vakmanschap en passie de speciale hartvorm van SECRET HEART® gecreëerd, die van bovenaf gezien zichtbaar wordt, aan de zijkant van de ringen. Een hart dat het ontwerp betovert.

SECRET HEART® - het ontwerp

De SECRET HEART® vorm kan op één of beide zijden van de ringen worden aangebracht. Dit resulteert in een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor de SECRET HEART® trouwringen. De punt van het hart dient als verjongend element van de trouwring en accentueert zo bijvoorbeeld ook perfect een verlovingsring. De ringband van een verlovingsring en een SECRET HEART® trouwring sluiten naadloos op elkaar aan , net door deze uitsparing. De centrale steen van de verlovingsring staat vrij als een solitaire.

SECRET HEART® - Het ontwerp van SECRET HEART® ringen, of het nu gaat om partnerringen, verlovingsringen of trouwringen, is mogelijk met of zonder diamanten. Als een ontwerp zonder stenen wordt gekozen, ligt de nadruk op de hartvorm. Dit kan worden gecombineerd met een gepolijst, mat of gestructureerd oppervlak van de ringband.

Diamanten zijn natuurlijk dé hoogtepunten die het SECRET HEART® design accentueren. Afhankelijk van het aantal en de zetting van de stenen kunnen verlovingsring of trouwringen in verschillende stijlen worden gemaakt, variërend van klassiek elegant tot luxueus. In ieder geval hebben ze het hart geraakt.

SECRET HEART® - Aanzoek met hart

Een set ringen met SECRET HEART® design voor zowel de dames- als de herenring zijn prachtige partnerringen. Wat is een betere manier om je liefde te verklaren dan met een verborgen hart?

Een enkele SECRET HEART® ring voor de vrouw van je hart maakt het huwelijksaanzoek perfect. Wordt deze bovendien bezet met fonkelende diamanten, dan zal de vreugde zeker verdubbeld worden.

SECRET HEART® en acredo - twee merken met één motto: Er kan niet genoeg liefde zijn in de wereld. Laat u inspireren en breng vreugde en geluk in uw dagelijks leven.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring