facebook

Palladium trouwringen

Trouwringen in palladium

Met een JA-woord en met trouwringen bezegelt u de gezamenlijke levensweg met uw partner. Met trouwringen in palladium wordt deze weg uniek – want in tegenstelling tot alle andere legeringen zijn trouwringen in palladium gemaakt van een legering die nog niet algemeen bekend is. Met trouwringen in palladium zet u met een nieuwe trend een uniek accent op uw levensweg.

Trouwringen in palladium bieden gelijke kwaliteit tegen een voordeligere prijs

Trouwringen in palladium zijn niet alleen erg trendy – de bijzondere eigenschappen en het lichte gewicht zijn erg overtuigend. Trouwringen van palladium zijn hard en minder gevoelig voor krassen maar duidelijk lager in prijs dan platina. De zilverwitte kleur verandert ook niet na jaren. Het materiaal oxydeert niet in de lucht. Voor een duurzame glans en nog hogere weerstand raden wij u palladium 950 aan.

Trouwringen in palladium vertonen ook na jaren gelukkig samenzijn nog geen krassen. Niet alleen symbool voor eeuwige liefde, maar als geschapen voor de eeuwigheid. Trouwringen in palladium zijn makkelijker in het onderhoud dan ringen van goud of platina, maar niet minder elegant van uiterlijk.

Ontwerp zelf uw trouwringen in palladium

Geef uw creativiteit de ruimte en ontwerp nu zelf en naar eigen smaak trouwringen in palladium: tijdloos strak of opwindend nieuw. Met behulp van de trouwring configurator van acredo kunt u kiezen uit vele modellen, legeringen en details. Trouwringen in palladium zijn bijzonder geschikt voor het zetten van diamanten. Maak uw keuze eenvoudig bij u thuis en bespreek met de vakmensen in onze partnerwinkels de verdere stappen. Uw unieke trouwringen in palladium begeleiden de weg van uw liefde.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring