facebook

Geel gouden trouwringen

Trouwringen in goud

De grote liefde bezegelen met een JA-woord – de bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven. De voorbereidingen laten de harten al kloppen. Het samen uitzoeken van de ringen bijvoorbeeld is een van de tederste ogenblikken: de liefde tonen en met een trouwring in goud voor altijd verbonden zijn. Een wondermooi gebeuren dat u nooit zal vergeten. Beslist u daarom voor trouwringen van acredo, de specialist voor trouwringen in goud en voor trouwringen uit Duitsland.

Inspiratie door de schoonheid van gouden trouwringen

Trouwringen in goud zijn klassiekers – met of zonder stenen zijn zij al vele jaren de bestseller. Dat is geen wonder, want trouwringen in goud tonen de wederzijdse toewijding. Slechts het beste materiaal is goed genoeg voor de liefde. Al eeuwen geleden hielden de mensen goud in hoge eer, de glans en het gewicht waren altijd al fascinerend. Ook de ontwerpers van acredo zijn regelmatig gefascineerd door de

schoonheid van goud en halen daar de inspiratie voor hun unieke collecties. U heeft de keuze tussen ontelbare ontwerpen – gezet met edelstenen of strak, trouwringen in goud zijn voor het leven.

Trouwringen in goud in buitengewone variaties

Ontdek nu de grote keuze in gouden trouwringen en verheug u op trouwringen met buitengewone zettingen en fonkelende briljanten kransen. Bent u eerder een liefhebber van klassiek dan maakt u een keuze uit onze mooie strakke collecties. Wilt u een individuele trouwring ontwerpen, dan probeert u de trouwring configurator van acredo. Ontwerp uw gouden trouwring makkelijk thuis. Mocht u nog vragen hebben geven wij u graag advies in een van onze partnerwinkels. Onze vakmensen laten u alle mogelijkheden zien. Voor welk model u ook beslist, een ding is zeker: uw trouwringen zijn net zo bestendig als uw liefde.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring