facebook

Goedkope Trouwringen

Betaalbare trouwringen

Veel paren hebben het kostbaarste in hun leven al gevonden: hun bijzondere liefde en de waardevolle mogelijkheid, de rest van hun leven samen door te brengen. Zelfs de duurste trouwringen kunnen hier niet tegenop. Zie trouwringen als een sterk symbool van uw liefde en als een bijzonder maar betaalbaar sieraad. Acredo biedt u een grote keuze in betaalbare trouwringen: voordelig, maar toch hoogwaardig en zinbeeld van uw liefde.

Betaalbare trouwringen: hoge kwaliteit, een kleine prijs

Uw trouwringen zullen u een leven lang begeleiden – en tegen deze hoge eis moeten zij bestand zijn. Acredo biedt u daarom gunstige trouwringen maar gemaakt met de beste en modernste productiestandaards. Hecht u toch waarde aan een persoonlijke toevoeging kunt u zo de perfecte ring verkrijgen: laat uw prijsvoorstelling aan ons weten.

Bij een krans van briljanten kunnen wij b.v. alle stenen tegelijk zetten of de hoogte of breedte van de ringen veranderen. Zo krijgt u met minder kosten meer effect en toch een sieraad, zo waardevol als uw liefde.

U legt de prijs vast voor uw betaalbare trouwringen

Met behulp van de acredo configurator kunt u zelf betaalbare trouwringen ontwerpen met de gewenste prijs. Iedere wijziging in uw ontwerp wordt onmiddelijk zichtbaar in de prijs. U kunt van te voren met de configurator verschillende mogelijkheden testen in vorm, materiaal, diamanten etc.. Het resultaat: ringen die 100% volgens uw eigen smaak ontworpen zijn. Mochten de trouwringen nog niet helemaal stroken met uw portemonnee dan kunt u met enkele muiskliks verschillende kenmerken wijzigen. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies om gunstige maar toch hoogwaardige trouwringen te verkrijgen.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring