Profielen die bijzonder comfortabel dragen

Smal of breed

Één- of meerkleurig

Voegen, elementen van ontwerp

Zonnegeel of stralend wit

Het gehalte

Gepolijst glad of met structuur

Puur of fonkelend

Persoonlijke gravure en ringmaat

De verlanglijst

De acredo trouwring configurator

Ontwerp de ring zelf of laat ons ontwerpen voor u. Met acredo heeft u de keuze. U kunt onze trouwringen configurator gebruiken om uw eigen trouwringen te ontwerpen. De acredo trouwringen configurator is ideaal voor koppels die houden van buitengewoon, die graag creatief zijn of die graag de eerste stappen willen zetten in de wereld van trouwringen. Dankzij onze ruime keuze in ringen en stijlen is er voor iedere smaak en ieder type iets te vinden dat bevalt. Trendy of klassiek, fonkelend of strak, luxe of eenvoudig - Maak je dromen waar en word de ontwerper van je eigen unieke symbolen van liefde!

acredo trouwringen configurator, de beste weg naar uw perfecte trouwringen.

Als een teken voor uw oprechte liefde worden trouwringen een leven lang gedragen. Daarom moet er goed overlegd worden over de keuze en het model. Met de acredo trouwringen configurator is dat makkelijk en op ieder uur van de dag mogelijk, gewoon thuis en met een paar klikken van de muis. Haal inspiratie uit onze collecties, van trends uit Hollywood of bruiloften van vrienden en u kunt verschillende modellen ontwerpen en samen overleggen.

Te allen tijde de details veranderen zoals vorm, kleur, legering, oppervlaktebewerking en stenen.

Trouwringen configureren in een paar stappen tot unieke ringen.

Uw partner, de computer, een paar ideetjes verzamelen met een glaasje bubbels of een kopje thee - dat is alles wat u nodig hebt om met configureren te beginnen. De eerste stap is het vastleggen van de vorm en afmetingen van de damesring. Daarna kiest u de kleur die u wenst. Nu volgt de combinatie van kleur en oppervlakte naar eigen smaak. Nu komt het leukste gedeelte voor de dames: de keuze van de diamanten/briljanten. Glinsterend opvallend of elegant strak - aan u de keuze. Nu zijn de heren aan de beurt. De modellen worden zo aangegeven dat zij bij de damesring passen, slechts de maat en breedte moeten worden aangepast. Tenslotte kunt u in een van onze vestigingen het draaggemak en de harmonie testen van het door u geconfigureerde model, en de ringen in opdracht geven. Uw trouwringen personaliseren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring