facebook

Profielen die bijzonder comfortabel dragen

De dwarsdoorsnede door de ringband wordt profiel genoemd. Dit profiel speelt een grote rol bij het draaggevoel aan de vinger.

De profielvormen van acredo zijn in alle opzichten geperfectioneerd. Of het profiel een zacht gewelfde vorm vertoont of recht is en grafisch ‐ op de voorgrond staat het comfortabel draaggevoel.

Per configurator kiest u verschillende verschillende profielen uit en krijgt u een indruk, hoe een ring door verschillende profielen zijn karakter verandert.

Smal of breed

Met de breedte van de ring kunt u vastleggen of de ring smal en fijn of breder en expressief moet worden.

Bij acredo kunt u kiezen tussen breedtes van 2 tot 10 mm, afhankelijk van het profiel.

Bij de keuze van de breedte zijn de proporties van uw hand bepalend.

Hoe hoger de ring wordt, dat wil zeggen de afstand van de binnenkant naar de buitenkant, des te steviger wordt de ring.

Één- of meerkleurig

Een ring hoeft niet altijd éénkleurig en glad te zijn. Geef uw creativiteit de ruimte!

De indeling van de ringband biedt vele mogelijkheden tot creativiteit: glad en éénkleurig of een model met meerdere lagen in verschillende kleuren.

De configurator biedt u een definitie van de meest populaire keuzemogelijkheden aan.

Voegen, elementen van ontwerp

Voegen zijn inkepingen in het materiaal die bijdragen tot het design en bovendien een duidelijke afscheiding kunnen zijn tussen twee materialen of oppervlaktebewerkingen.

Vaak wordt de V‐voeg genomen, alsook de golvende voeg of de populaire saturnvoeg staan ter beschikking in verschillende breedtes.

Zonnegeel of stralend wit

Wordt u eerder aangesproken door de warme glans van het klassieke geelgoud, of bent u gefascineerd door de koele uitstraling van wit edelmetaal? Proberen!

Met de configurator kunt u bovendien kiezen uit flatteus rose, extravagant rood of groen of terughoudend grijs.

Maar misschien is meerkleurig toch nog mooier en kiest u voor roségouden accenten op een witgouden ring?

Het gehalte

Zodra u de kleur heeft gekozen, wordt u gevraagd een keuze te maken bij het gehalte van de legering.

Bij acredo kunt u voor de kleur rose b.v. kiezen tussen rosé goud 585/‐ en 750/‐. De verschillende prijzen krijgt u meteen te zien.

Alle modellen kunnen ontworpen worden in diverse legeringen in goud, palladium of platina.

Gepolijst glad of met structuur

Het oppervlak speelt een grote rol bij het ringontwerp.

De klassieke ring is glanzend door zijn gepolijst oppervlak. Optisch terughoudende oppervlaktebewerkingen met nadruk op het design verkrijgt u door een mat oppervlak.

Met dwarsmat, ijsmat of gehamerde oppervlaktes krijgt u een opvallende en duidelijke structuur.

Puur of fonkelend

De magie van diamanten is onze passie. Vandaar dat wij briljantkransen aanbieden tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Bij de stenen ontvouwt de configurator al zijn mogelijkheden: één diamant of meerdere, gewoon op de ring of aan de zijkant of zelfs aan de binnenkant, alles is mogelijk.

De stenen bibliotheek biedt u een comfortabel overzicht van de meest populaire opties, die vrij verder kunnen worden ontwikkeld - de hemel is de limiet.

Door het aantal stenen, hun afmetingen en kwaliteit te selecteren, tot het kiezen van een gekleurde stenen, kan u individuele wensen waar maken.

Persoonlijke gravure en ringmaat

Een persoonlijk bericht van liefde is de kroon op ieder juweel. Graag graveren wij die aan de binnenkant van de ring of heel ostentatief aan de buitenkant.

De innovatieve laser techniek van acredo maakt het mogelijk: de klassieke variant, naam en datum, of de artistieke variatie van een eigen tekening.

Bij het vinden van de juiste ringmaat zijn onze acredo partners u graag van dienst. Normaal nemen wij de omtrek van de vinger, maar alternatief kan ook de diameter van een goed passende ring worden genomen.

De verlanglijst

Uw droomring is ontworpen? Bewaar het model in uw persoonlijke verlanglijst

Met behulp van uw naam, postcode en geboortedatum kunt u uw ontwerpen altijd weer oproepen.

Wilt u het resultaat graag delen of per mail versturen? Ook dat is mogelijk via uw verlanglijst.

De acredo trouwring configurator

Ontwerp de ring zelf of laat ons ontwerpen voor u. Met acredo heeft u de keuze. U kunt onze trouwringen configurator gebruiken om uw eigen trouwringen te ontwerpen. De acredo trouwringen configurator is ideaal voor koppels die houden van buitengewoon, die graag creatief zijn of die graag de eerste stappen willen zetten in de wereld van trouwringen. Dankzij onze ruime keuze in ringen en stijlen is er voor iedere smaak en ieder type iets te vinden dat bevalt. Trendy of klassiek, fonkelend of strak, luxe of eenvoudig - Maak je dromen waar en word de ontwerper van je eigen unieke symbolen van liefde!

acredo trouwringen configurator, de beste weg naar uw perfecte trouwringen.

Als een teken voor uw oprechte liefde worden trouwringen een leven lang gedragen. Daarom moet er goed overlegd worden over de keuze en het model. Met de acredo trouwringen configurator is dat makkelijk en op ieder uur van de dag mogelijk, gewoon thuis en met een paar klikken van de muis. Haal inspiratie uit onze collecties, van trends uit Hollywood of bruiloften van vrienden en u kunt verschillende modellen ontwerpen en samen overleggen.

Te allen tijde de details veranderen zoals vorm, kleur, legering, oppervlaktebewerking en stenen.

Trouwringen configureren in een paar stappen tot unieke ringen.

Uw partner, de computer, een paar ideetjes verzamelen met een glaasje bubbels of een kopje thee - dat is alles wat u nodig hebt om met configureren te beginnen. De eerste stap is het vastleggen van de vorm en afmetingen van de damesring. Daarna kiest u de kleur die u wenst. Nu volgt de combinatie van kleur en oppervlakte naar eigen smaak. Nu komt het leukste gedeelte voor de dames: de keuze van de diamanten/briljanten. Glinsterend opvallend of elegant strak - aan u de keuze. Nu zijn de heren aan de beurt. De modellen worden zo aangegeven dat zij bij de damesring passen, slechts de maat en breedte moeten worden aangepast. Tenslotte kunt u in een van onze vestigingen het draaggemak en de harmonie testen van het door u geconfigureerde model, en de ringen in opdracht geven. Uw trouwringen personaliseren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring