facebook

Carbon Wedding Rings

Trouwringen gemaakt in Carbon

Begin aan een prachtig huwelijk met iets buitengewoon. Trouwringen gemaakt uit carbon zijn eerder zeldzaam in de juwelenwereld. Je wilt de aandacht van iedereen trekken met ringen van carbon gemaakt: het combineren van de donkere koolstof met bijvoorbeeld goud of wit goud creëert unieke en opvallende contrasten. Koolstof is daarom vijf keer sterker dan staal, wat betekent "niet alleen een symbool voor uw solide huwelijksband".

Trouwringen met carbon: een nieuw tijdperk betreden met gemak en comfort

Geniet van een gemakkelijke en onbezwaarde start van je gedeelde toekomst - dit is wat veel koppels wensen voor hun bruiloft. En je zult slagen met trouwringen in carbon: Daarom zijn ze de perfecte oplossing voor mensen die nog geen ringen hebben gedragen.

Je wilt vergeten dat je na een paar uur een ring draagt; maar de liefde voor je partner en het contrastrijke ontwerp van je trouwring zullen je eraan herinneren. Carbon is een zeer huidvriendelijk materiaal en daarom geschikt voor mensen met allergieën. De mat glanzende en gestructureerde look maakt moderne en unieke juwelen.

U hebt de keuze - met de acredo trouwringconfigurator

Met de hulp van de acredo trouwringconfigurator kunt u de eigenschappen van uw carbon trouwring selecteren. Bepaal zelf hoeveel u met uw trouwringen uit de menigte wilt komen: hoge contrasten, fonkelende diamanten, ongewone vormen. Met de acredo trouwringconfigurator kunt u door verschillende ontwerpen klikken en combinaties vergelijken. Je kunt het comfort van de wereld ervaren in een van onze vele winkels. Spreek over uw wensen en ideeën voor uw bruiloft.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring