facebook
Inspiring. 100% Unique. Sustainable.
Ring Configurator
Onze configurator

Classic Weddingbands

Klassieke trouwringen

Moderne klassiekers vinden

Smart Weddingbands
acredo Smart

Strakke lijnen en pure vormgeving staan ​​voor u klaar

Weddingbands Celebration
Weddingbands Charme

Trouwringen met charme

Fijne ringmodellen bekijken

Bicolor Weddingbands

Tweekleurige trouwringen

Ontdek tweekleurige trouwringen

Weddingbands Caresse
Classic Weddingbands

Trouwringen met zetting overdwars

Pure schoonheid ontdekken

Smart Weddingbands

Trouwringen met oppervlakte design

Trouwringen met structuur

Classic Weddingbands

Trouwringen met torenzetting

Ontdek meer

Smart Weddingbands

Trouwringen met spanzetting

Nu bekijken

Platinum Weddingbands

Trouwringen naar materiaal

Kies uw lievelings edelmetaal

Platinum Weddingbands

Trouwringen met carbon

Bekijk sportieve, opvallende ontwerpen

Trouwringen met mokume gane

Ontdek individueel, exclusief vakmanschap

Fabriek

Traditie ontmoet innovatie. Lees hier meer.

Trouwringen met persoonlijkheid

Uitzonderlijke ontwerpen gecombineerd met harmonieuze vormen

Trouwringen staan voor eeuwige liefde, trouw en verbonden zijn – sinds de oudheid drukken twee mensen hun verbintenis uit met trouwringen. Samen de keuze maken is een onderdeel van de mooiste dag in het leven. Veel tradities zijn in de loop der tijden veranderd, maar trouwringen waren en zijn nog steeds het symbool voor eeuwige liefde: trouwringen hebben geen begin en geen einde en vormen zo het eeuwigheidsteken.

De passende trouwringen vinden

Eeuwige liefde betekent een ring voor de eeuwigheid. Dus de aankoop moet goed overdacht zijn; beide partners moeten er zich in kunnen vinden en het model moet tijdloos zijn. De experten van acredo staan graag voor u klaar als het gaat om het vakkundig omzetten van uw wensen. U kunt online informatie inwinnen of een aanvraag doen bij een van de acredo partners bij u in de buurt. Onze adviseurs hebben nog veel suggesties voor u. In de acredo collecties kunt u voor elke smaak terecht. Onze sieraden van hoge kwaliteit vallen op door de exclusiviteit en elegantie, met de hand gevormd voor uitzonderlijk draagcomfort en alleen de beste edelstenen.

Ongeacht welke trouwringen of juwelen u koopt, u zult u iedere dag goed voelen met de trouwringen van acredo

Trouwringen van goud en platina

Er zijn veel verschillende mogelijkheden: hoog in aanzien staan trouwringen van goud en platina , de kleurvariaties van geel-rood-witgoud gaan ongeveer gelijk op. Uw eigen stijl, smaak en levensstijl kunt u uitdrukken door met de acredo configurator een eigen model te ontwerpen. Met een eenvoudig systeem ontwerpt u de trouwring van uw dromen naar eigen smaak en stijl. De configurator maakt het mogelijk: uw eigen persoonlijkheid uitdrukking geven door de combinatie van vorm, kleur, legering, oppervlaktestructuur en stenen. Acredo trouwringen, verlovingsringen en juwelen worden in ons atelier in Pforzheim, Duitsland, met toewijding en passie speciaal voor u individueel gemaakt, zorgvuldig en met liefde voor het detail – en voor de eeuwigheid.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring