facebook

Elegant

Tijdloze schoonheid in Duitse kwaliteit. Een stijlvolle combinatie van subtiele details met aangenaam dragende profielvormen. Moderne klassiekers met uitstraling: voor uw geliefde.

Cool

Echte liefdesverklaringen kunt u bij acredo vinden. Verleidelijk platina, brede ringen en strak ontwerp vormen een statement. Bron van inspiratie voor duidelijk zichtbare en tegelijkertijd waardevolle symbolen van innige verbondenheid.

Natuurlijk

Natuurlijke schoonheid wordt weerspiegeld in deze juwelen van acredo. De golven van de zee, de harmonie van een heuvellandschap gevangen in decoratieve ontwerpen voor uw liefde.

Luxe

Adembenemende ringen voor een leven samen. Bij acredo kunt u ringen of juwelen verrijken met ongewone diamantzettingen. Fonkelende kransen van diamanten, geheel volgezette ringbanden en diamanten met internationale top certificaten wachten op u.

Urban

De moderne lifestyle legt de nadruk op tempo en verandering. Juwelen zijn gewenst die zich ongecompliceerd aanpassen. U kunt met onze innovative configurator ringen en juwelen ontwerpen die u in vuur en vlam zetten. Met als accent één diamant of subtiele details.

Creative

Iedere trouwring van acredo is absoluut uniek en individueel door de keuze in kleur, de indeling en bovendien de gravure met uw persoonlijke boodschap van liefde. Neem samen de tijd en laat uw creativiteit de vrije loop. U ontwerpt en wij maken uw droomringen waar.

Romantic

Tedere gevoelens worden grote liefde. Vier de mooiste dag van uw leven met trouwringen van acredo. Fijn rosé goud met een betoverend diamanten hart, vrouwelijke verlovingsringen of sierlijke memoire ringen
doen denken aan de romantische ogenblikken in het leven.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring