facebook
Switch to your country?

De liefde telt te allen tijde: het advies en de service van onze partners gaat door. Meer details vindt u HIER.

Elegant

Tijdloze schoonheid in Duitse kwaliteit. Een stijlvolle combinatie van subtiele details met aangenaam dragende profielvormen. Moderne klassiekers met uitstraling: voor uw geliefde.

Cool

Natuurlijk

Natuurlijke schoonheid wordt weerspiegeld in deze juwelen van acredo. De golven van de zee, de harmonie van een heuvellandschap gevangen in decoratieve ontwerpen voor uw liefde.

Luxe

Urban

De moderne lifestyle legt de nadruk op tempo en verandering. Juwelen zijn gewenst die zich ongecompliceerd aanpassen. U kunt met onze innovative configurator ringen en juwelen ontwerpen die u in vuur en vlam zetten. Met als accent één diamant of subtiele details.

Creative

Romantic

Tedere gevoelens worden grote liefde. Vier de mooiste dag van uw leven met trouwringen van acredo. Fijn rosé goud met een betoverend diamanten hart, vrouwelijke verlovingsringen of sierlijke memoire ringen
doen denken aan de romantische ogenblikken in het leven.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring