facebook
Switch to your country?
Een verliefd stel maakt een afspraak met acredo

Altijd een perfect advies

De aankoop van verlovingsringen, trouwringen of sieraden is een kwestie van vertrouwen. Een professioneel en persoonlijk advies is belangrijk. Onze partners staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden via chat, e-mail, telefoon of videoraadpleging. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Advies via chat

Rechtsonderaan elke pagina vindt u onze chat en een snelle manier om uw vragen beantwoord te krijgen.

Telefonisch advies

Profiteer van het persoonlijke contact. De hoogopgeleide teams van onze partners zijn telefonisch of per e-mail beschikbaar om u te helpen bij het ontwerpen van de door u gewenste ringen of sieraden.

Een verliefd stel maakt een afspraak met acredo

Raadpleging via videoconferentie

Via de optische ondersteuning krijgt u het best mogelijke advies via video. Veel van onze partners bieden u daarom videovergaderingen aan. U maakt het uzelf gemakkelijk thuis en wij ontwerpen samen met u stap voor stap uw droomring(en).

1. Laat u inspireren door onze diverse catalogi en modellen.

2. Maak een afspraak met de partner van uw keuze. U kunt de locaties die videoraadpleging aanbieden herkennen aan het symbool:

3. Gebruik een apparaat met microfoon en luidspreker (smartphone, tablet, PC, Mac) voor de raadpleging. Onze tip: hoe groter het scherm, hoe beter je de details kunt zien.

4. Download de Blizz-app naar uw toestel voordat het videogesprek begint.

5. Voor aanvang van de afspraak ontvangt u een toegangscode voor de videoraadpleging. Start de app op het moment van de afspraak en voer het toegangs-ID in het betreffende veld van de app in. Klik dan op „PARTICIPATE“ klicken. Es sind keine persönlichen Angaben und keine Registrierung notwendig.

100% individueel

Elke ring en elk sieraad van acredo is uniek en onderstreept de persoonlijke stijl van onze klanten.

Start ontwerp 

Made in Germany

Het fijnste vakmanschap en de compromisloze kwaliteit kenmerken alle acredo-producten.

Meer informatie 

Duurzaamheid

Duurzaamheid in ons handelen, onze productie en onze producten is een belangrijke waarde voor ons. Daarom is het gecertificeerd.

Meer informatie 

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring