facebook

Memoire ringen highlights

Laat ons u verrassen

Omdat diamanten en dus ook memoire ringen ons lievelingsproduct zijn, hebben wij voor u een aantrekkelijke selectie gemaakt uit onze highlights.

Highlight Memoires
Black Background Bild

Memoire ringen naar steengrootte

Kies de perfecte verhoudingen

De grootte of het gewicht (karaat) van de steen bepaalt de breedte van de ring. Ga op ontdekking en creëer uw eigen ontwerp. Er zijn oneindige mogelijkheden: van charmante smalle memoire ringen tot brede ringen.

Memoires nach Steinanzahl
Base Background

Memoire ringen naar aantal stenen

Kies nu uw favorieten

Iedere steen heeft een herinnering aan een bijzonder moment. Vul de steenzetting aan bij iedere bijzondere gelegenheid of kies voor een half of volledig gezette pavé memoire ring.

Memoire ringen in platina

Laat ons u inspireren

De herinneringen die iedere memoire ring bevatten maken dit een exclusief juweel. Memoire ringen met een volledige pavé krans in platina met briljant-, princess- of baguette geslepen diamanten zijn zelfs nog waardevoller.

Platin Memoires

Memoire ringen in goud

Kijk hier

acredo memoire ringen zijn zo gevarieerd als het leven zelf. Elegant wit goud, warm geel goud, romantisch rosé goud of extravagant rood goud samen met de excellente diamanten geven iedere memoire ring haar unieke karakter.

Gold Memoires
Magie der Diamanten Bild

De magie van diamanten

Leer meer

Wij houden van diamanten. Dat is ook de reden dat wij alleen excellente diamant kwaliteiten aanbieden. Bij acredo heeft iedere diamant vanaf 0,3 ct. een internationaal erkend top certificaat.

Gekleurde memoire ringen

Laat ons u inspireren

Luchtblauw, appelgroen en kersenrood - dit zijn slechts een paar van de verleidende diamant kleuren die u kunt kiezen voor het ontwerp van uw memoire ring.

U kunt ook één van de glorieuze saffier kleuren kiezen voor uw persoonlijke meesterstuk.

Farbige Memoires
Transparent Bild

Memoire trouwringen

Liefde op het eerste gezicht

Verrukkelijk elegante combinaties met discrete mannenringen en damesringen met sprankelende diamanten wachten op u.

Ringsets met memoire ringen

Combineer uw vreugde

Memoire ringen komen nooit alleen. Zij zijn perfect voor een combinatie met andere ringen. Laat ons u inspireren zodat u uw eigen bewijzen van liefde kunt ontwerpen.

Memoire ringen van acredo

Met een memoire ring kunt u uw bijzondere ogenblikken vastleggen. Memoire ringen - ook eternity ringen of aliance ringen genoemd - worden gezien als bijzonder emotionele herinneringsjuweken en gelden als teken van uw waardering voor de gezamenlijke tijd met uw liefste - ook als verlovings- of trouwring ideaal.

Een briljantkrans aan herinneringen - Memoire ringen

Ze hebben geen begin en geen einde - memoire ringen zijn een symbool van de eeuwigheid en oneindige liefde. Zoals de naam al aangeeft staat iedere diamant voor een mooie herinnering. De verloving en het huwelijk, het eigen huis, de geboorte van een kind of een sprong in uw carrière - het gemeenschappelijke geluk kunt u hiermee kronen met een diamant en vereeuwigen in de memoire ring. Er zijn meerdere varianten mogelijk die betrekking hebben op de steenzetting: wanneer deze beperkt is tot het bovenste deel van de ring, kunt u hier diamanten later bij laten zetten. Al die mooie momenten kunnen er toe leiden dat u een volledige diamantkrans heeft in uw memoire ring. De ringband kan natuurlijk ook al meteen met een volledige krans gezet zijn. Memoire ringen in deze variant worden graag als trouwring gebruikt.

Designvariaties voor memoire ringen van acredo

De rij gelijke diamanten maakt een memoire ring zo bijzonder. Bij acredo heeft u de mogelijkheid uit een grote hoeveelheid aan variatiemogelijkheden uw eigen, persoonlijke juweel te ontwerpen. Tip: memoire ringen kunnen ook erg goed ingezet worden als bijzet ring voor trouwringen. Kies uit de verschillende legeringen, kleuren en vormen, steengroottes, diamantkleuren en zettingen. Bijzonder mooi zijn memoire ringen in witgoud, geelgoud, roségoud of platina. Zeer geliefd is hierbij de kanaalzetting, waar de diamanten in een kanaal ingeklemd worden. Bij de spijlzetting worden diamanten om en om met ruimte ertussen gezet. Meerdere rijen diamanten die naast elkaar worden gezet worden pavézetting genoemd - een "onzichtbare" manier van zetten, die er uitziet als een glanzend tapijt van diamanten.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring