facebook

De liefde staat bij acredo in het middelpunt - de liefde tussen twee mensen en bovendien de liefde voor het product.

Wie zijn wij

De liefde staat bij acredo in het middelpunt - de liefde tussen twee mensen en bovendien de liefde voor het product.

Wij verbinden traditie met nieuwe technieken, blijvende waarden met hoge eisen aan de kwaliteit.

acredo heeft als kenmerk:
– inspirerende ontwerpen
– perfecte vormen, aangenaam in het dragen
– prachtige stenen en eerste klas zettingen
– volstrekte individualiteit door de configuratie
– hoogstmogelijke kwaliteit in de verwerking

Volstrekte individualiteit

Het merk acredo staat voor trouwringcultuur in bijzondere wijze. Het is ons doel, het geluk van een bruidspaar in zeer persoonlijke ringen vast te houden. De trouwringen begeleiden het bruidspaar een leven lang. Daarom vinden wij het zo belangrijk om samen met dit paar liefdevolle details te ontwerpen voor perfect gevormde trouwringen.

De best mogelijke goudsmeedkunst en creativiteit, gepaard met de edelste materialen maken de juwelen van acredo tot iets heel bijzonders. Kleine details maken het verschil. Een elegante voeg, een speciale zetting voor een steen, het kleurenspel. Ieder juweel is uniek, speciaal volgens uw wensen gemaakt. juwelen zijn de beste manier om waardevols in een nog beter licht te zetten.

Perfectie en precisie

Een verlovingsring is een belofte. Een symbool voor een diep gevoel, voor de eeuwigheid gedacht. Dit feit is voor ons een verplichting. Dat is de reden waarom wij voortdurend naar perfectie en precisie streven.

In onze fabriek in Pforzheim gaat de gedegen vakkennis van onze goudsmeden hand in hand met individueel en toch tijdloos ontwerp. Onze vakmensen handelen met veel overleg en fijngevoel. Zo ontstaan unieke ontwerpen met kwaliteit zonder compromis. Enthousiasme en passie gaan hand in hand gedurende de lange reis van het “making of” van uw droomjuweel.

Inspirerende details

Tussen de polen van minimalisme en weelde, van traditie en moderniteit creëert onze interne ontwerper de acredo-collecties die onze klanten als inspiratiebron dienen. acredo staat voor moderne, tijdloze luxe. Harmonie en esthetiek van het ontwerp komen voort uit de verhoudingen en de artistieke vorm die is teruggebracht tot de essentie. De sensuele helderheid van een succesvol ontwerp vormt de basis voor zeer individuele sieraden voor onze klanten.

Toegewijd aan duurzaamheid

egf Manufaktur en acredo leggen de nadruk op compromisloze kwaliteit en zijn toegewijd aan duurzaamheid. egf Manufaktur is lid van de RJC sinds 2017. Bovendien voldoet het aan de RJC Chain of Custody standaard - een niet-verplichtende standaard voor leden.

Verzeker u ervan dat uw toekomst samen begint met een goed en gerust gevoel.

RJC Zertifikat

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring