facebook

De filosofie

Meer weetjes over acredo

De liefde is het middelpunt bij alles wat acredo maakt - de liefde tussen twee mensen en onze liefde tot het product.

Ieder mens en iedere relatie is uniek, Dat is de reden waarom wij absolute individualiteit verbinden met buitengewone kwaliteit.

Traditioneel handwerk

Het scheppen van uw juweel

Ieder juweel gaat in de loop van het “making of” door vele vakkundige handen. Onze gieters, goudsmeden, zetters en medewerksters in de polijstafdeling zijn bedacht op perfecte afwerking.

Liefdevol ontwerp

Meer informatie

Excellente kwaliteit

Wetenswaardigs ontdekken

Juwelen hebben een bijzondere symboolkracht. Zij vertellen een verhaal - soms generaties lang. Daarom hechten wij grote waarde aan de excellente kwaliteit van onze producten.

De perfecte pasvorm

Tips voor de juiste ringmaat

Bij acredo kunt u smalle ringen vinden voor tengere handen maar ook brede ringen voor het forsere type. Uw juiste ringmaat hangt af van de profielvorm van de ring. Onze vakmensen in de acredo partnerwinkels geven u graag advies.

De persoonlijke gravure

Laat u inspireren

Of de klassieke optie van trouwdatum en de naam van je partner aan de binnenkant van de ring of zeer creatief met je eigen tekening, misschien zelfs aan de buitenkant van de ring - acredo biedt je eindeloze mogelijkheden.

Acredo levert kwaliteit "Made in Germany"

Gouden handwerk in combinatie met moderne techniek

Niet alleen wat betreft het ontwerp van ringen, ook in de productie gaan bij acredo traditie en moderne techniek hand in hand. Wij fabriceren uitsluitend in Duitsland - en wel in de stad Pforzheim, de bakermat van de juwelenindustrie in Duitsland. Onze partner, egf Manufaktur met jarenlange ervaring in de fabricage van memoire- verlovings- en trouwringen, werd zelfs als eerste trouwringen atelier bekroond met een kwaliteitscertificaat van het Schmucktechnologische Institut Pforzheim. Hier wordt de modernste technologie gecombineerd met traditioneel vakmanschap, en zo ontstaan de unieke trouwringen, made in Germany. Best mogelijke kwaliteit en grondstoffen zijn bij acredo een eerste vereiste - zo fabriceren wij ringen voor de eeuwigheid.

Precisie, moderne stijl en emoties hebben invloed op onze productie

Productie is niet gelijk productie. De egf Manufaktur kan niet alleen hoogwaardige productie verbinden met exact handwerk, maar vooral met emotionele waarde als basis voor hun juwelen.

Juwelen zijn tekens van liefde, van de innige eenheid van twee mensen, van trouw en geluk. En het is nu net deze symboliek die onze medewerkers inspireert in hun werk. Afgestemd op trends in mode, kunst en architectuur ontstaan zo juwelen, afgeladen vol met emoties, stijlvol en exclusief. Juwelen als symbool van eeuwige liefde.

Ringen van acredo. Eersteklas kwaliteit

Met ringen van acredo krijg je alles uit één hand en uit Duitsland. Wij blijven bij uw juweel, vanaf het begin tot het einde. De gieterij voor het ruwe goud, het smeden van de basisringen, de vorm- en kleurgeving bij het afdraaien, sinteren en solderen door de goudsmid, het zetten van de stenen, de gravure en de eindafwerking met polijsten of matteren, al deze stappen worden uitgevoerd door de medewerkers van egf Manufaktur in Duitsland.
Wij bieden u bovendien bijzondere vormen van profiel, bijzonder draagcomfort, bijzondere behandeling van de oppervlakte waardoor het goud harder wordt en meer weerstand biedt tegen slijtage, exclusieve stenen en zettingen, en bovenal de mogelijkheid door configuratie met onze nieuwe trouwringdesigner abslouut unieke modellen te ontwerpen en te laten maken. Zo uniek als uw liefde.

Toegewijd aan duurzaamheid

egf Manufaktur en acredo leggen de nadruk op compromisloze kwaliteit en zijn toegewijd aan duurzaamheid. egf Manufaktur is lid van de RJC sinds 2017. Bovendien voldoet het aan de RJC Chain of Custody standaard - een niet-verplichtende standaard voor leden.

Verzeker u ervan dat uw toekomst samen begint met een goed en gerust gevoel.

RJC Zertifikat

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring