De filosofie

Meer weetjes over acredo

Traditioneel handwerk

Het scheppen van uw sieraad

Liefdevol ontwerp

Meer informatie

Excellente kwaliteit

Wetenswaardigs ontdekken

De perfecte pasvorm

Tips voor de juiste ringmaat

De persoonlijke gravure

Laat u inspireren

Acredo levert kwaliteit "Made in Germany"

Gouden handwerk in combinatie met moderne techniek

Niet alleen wat betreft het ontwerp van ringen, ook in de productie gaan bij acredo traditie en moderne techniek hand in hand. Wij fabriceren uitsluitend in Duitsland - en wel in de stad Pforzheim, de bakermat van de sieradenindustrie in Duitsland. Onze partner, egf Manufaktur met jarenlange ervaring in de fabricage van memoire- verlovings- en trouwringen, werd zelfs als eerste trouwringen atelier bekroond met een kwaliteitscertificaat van het Schmucktechnologische Institut Pforzheim. Hier wordt de modernste technologie gecombineerd met traditioneel vakmanschap, en zo ontstaan de unieke trouwringen, made in Germany. Bestmogelijke kwaliteit en grondstoffen zijn bij acredo een eerste vereiste - zo fabriceren wij ringen voor de eeuwigheid.

Precisie, moderne stijl en emoties hebben invloed op onze productie

Productie is niet gelijk productie. De egf Manufaktur kan niet alleen hoogwaardige productie verbinden met exact handwerk, maar vooral met emotionele waarde als basis voor hun sieraden.

Sieraden zijn tekens van liefde, van de innige eenheid van twee mensen, van trouw en geluk. En het is nu net deze symboliek die onze medewerkers inspireert in hun werk. Afgestemd op trends in mode, kunst en architectuur ontstaan zo sieraden, afgeladen vol met emoties, stijlvol en exclusief. Sieraden als symbool van eeuwige liefde.

Ringen van acredo. Eersteklas kwaliteit

Ringen van acredo komen uit een hand en uit Duitsland. Wij blijven bij uw sieraad, vanaf het begin tot het einde. De gieterij voor het ruwe goud, het smeden van de basisringen, de vorm- en kleurgeving bij het afdraaien, sintern en solderen door de goudsmid, het zetten van de stenen, de gravure en de eindafwerking met polijsten of matteren, al deze stappen worden uitgevoerd door de medewerkers van egf Manufaktur in Duitsland.
Wij bieden u bovendien bijzondere vormen van profiel, bijzonder draagcomfort, bijzondere behandeling van de oppervlakte waardoor het goud harder wordt en meer weerstand biedt tegen slijtage, exclusieve stenen en zettingen, en bovenal de mogelijkheid door configuratie met onze nieuwe trouwringdesigner abslouut unieke modellen te ontwerpen en te laten maken. Zo uniek als uw liefde.

Toegewijd aan duurzaamheid

egf Manufaktur en acredo leggen de nadruk op compromisloze kwaliteit en zijn toegewijd aan duurzaamheid. egf Manufaktur is lid van de RJC sinds 2015 met lidnummer 0000 0865. Bovendien voldoet het aan de RJC Chain of Custody standaard - een niet-verplichtende standaard voor leden.

Verzeker u ervan dat uw toekomst samen begint met een goed en gerust gevoel.

RJC Zertifikat

www.acredo.be uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.