facebook

Memoire ringen in platina

acredo platina memoire ringen

Laat je dromen uitkomen

Platina memoire ringen zijn de ultieme juwelen Zeldzaam, eersteklas en gemaakt om eeuwig mee te gaan - het edelmetaal platina is gewoon hemels. Platina op zijn best in de vorm van een trouwring. Fonkelende diamanten veranderen in een platinar ing in een van de meest exclusieve herinneringen die een vrouw kan dragen. Leef je dromen na en houd ze veilig in de vorm van platina trouwringen

Echte meesterstukken :platina memoire ringen

Bij acredo kunt u kiezen tussen twee legeringen voor uw platina trouwringen: platina 600 of platina 950. Platina 950 bestaat uit 950 delen platina en 18 delen goud en is daarmee de zuiverste van alle beschikbare legeringen. Gecombineerd met prachtige briljant geslepen diamanten zijn platina trouwringen een uitdrukking van pure luxe en unieke liefde.

Naast de hoge zuiverheid en kwaliteit, het draagcomfort en de kleurstabiliteit, onderscheidt dit edelmetaal zich. Geen verkleuringen en een aangename feel turn platinum Trouwringen in dromerige juwelen en levenslange symbolen van uw liefde.

De perfecte ring dankzij heel veel liefde en talent

we werken graag met platina memoire ringen - in de ontwerpstudio, de fabriek en in de consultatiecentra. De witte kleur hoort bij vrijwel alles, het materiaal is met name geschikt voor diamantinstellingen en elke briljant geslepen diamant vertelt zijn eigen verhaal. Onze medewerkers en de online configurator stellen variaties voor en passen die onmiddellijk aan uw persoonlijke voorkeuren. Laat je inspireren door het unieke materiaal, je liefde en onze medewerkers wanneer je op zoek bent naar je eeuwige droomring.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring