facebook

Memoire ringen met 0,10 ct. aan stenen

acredo memoire configurator

Een ring om je persoonlijkheid te symboliseren

Dankzij de trouwringenconfigurator van acredo bent u niet langer alleen maar de architect van uw eigen fortuin, maar ook de ontwerper van uw eigen memoire ringen. Memoire ringen zijn emotionele juwelen, verrijkt met onschatbare herinneringen aan je partner en familie. De ontwerper van de memoire ring geeft je ring nog meer individualiteit en betekenis. Er is geen betere manier om je persoonlijkheid te uiten dan met de acredo configurator.

Tweemaal het unieke karakter met de memoire configurator

Memoire ringen zijn een symbool van eeuwigheid en onsterfelijke liefde. Om ervoor te zorgen dat u de rest van uw leven van uw persoonlijke juweel kunt genieten, kunt u de acredo memoire ring configurator gebruiken voor uw eigen persoonlijke stijl.

Test de variaties voor uw computer thuis of op weg naar uw werk: u bent vrij om de legering, half of volledige pavé-memoireringen te kiezen, evenals het type en de kleur van de edelstenen. Geïnspireerd door de memoire ringen van je moeder, door nieuwe trends of je eigen creativiteit, kun je de ringenconfigurator gebruiken om je unieke droomring te configureren. Het resultaat: herinneringen aan emotionele momenten gekoppeld aan een uniek ontwerp.

Edelsteen, legering en persoonlijkheid: harmonie maal drie

Verleidelijke briljant geslepen diamanten of fabelachtige saffierkleuren, goud of zilver, glanzend of sprankelend - de acredo ringenconfigurator stelt u in staat deze variaties te testen en te beslissen welk ontwerp het beste bij u en uw trouwring past. Configureer je memoirering en creëer een perfecte harmonie tussen de diamant, ring en je persoonlijke geluk.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring