facebook

Memoire ringen overzicht

Memoire ringen bij acredo

Memoire ring, memory ring, eternity ring of alliance ring, hoe de naam ook moge zijn, een ding kan gegarandeerd worden: met een memoire ring van acredo kunt u de mooiste herinneringen samen met uw partner vasthouden. De memoire ring is ongetwijfeld het juweel met de meeste emoties voor een vrouw. De krans van fonkelende diamanten doet denken aan alle belangrijke gebeurtenissen in het leven samen met haar partner. De bruiloft, de verhuizing naar het nieuwe huis, de geboorte van de kinderen en nog veel meer. U kunt zelf kiezen welke gebeurtenissen het waard zijn om als diamant te worden vereeuwigd en hoe u de ring gaat dragen: als voorzetring, verlovingsring of meteen als trouwring.

De memoire ring: plaats voor vele herinneringen

U zult veel gelukkige momenten beleven in uw huwelijk: kinderen, heerlijke vakanties of fijne trouwdagen. Voor al deze gelegenheden is er plaats op uw memoire ring. In het begin met 2-3 diamanten gezet kan een memoire ring een leven lang uitgebreid worden met steeds meer edelstenen, souvenirs van kleine en grote gebeurtenissen.

De stenen worden in een gelijklopende ringband gezet en kunnen geheel naar wens door kleine onderbrekingen van edelmetaal ertussen worden onderbroken. De identieke slijpstijl van de diamanten garandeert een esthetisch uiterlijk. Het klassieke briljantslijpsel maar ook het princess slijpsel en het smaragd slijpsel zijn populair.

Ontwerp uw memoire ring niet alleen symbolisch

U beleeft onvergetelijke momenten en u beslist, welke daarvan eeuwige symbolische begeleiders worden in de memoire ring. Met behulp van de acredo configurator kunt u bovendien zelf het model van uw memoire ring ontwerpen. Hoe moeten de diamanten gezet worden: 4-pootjes zetting, enkele of dubbele ringband en nog veel meer. Bovendien kunt u het materiaal, de legering en de gewenste diamanten passend bij uw trouwring kiezen. Onze vakmensen geven u graag advies en bespreken de finishing touch. De memoire ring of voorzetring is zo 100% een spiegel van uzelf en uw huwelijk: symbolisch en in uiterlijk.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring