facebook

Groei memoire ringen

Groei memoire ringen van acredo

Dagboek van een ander soort

Geen enkel ander juweel doet dienst als een symbool van gedeelde liefde en het begin van een nieuwe fase in het leven dan een groeiende memoire ringen van acredo. De stenen in een memoire groeit stukje voor stukje om de mooie momenten en mijlpalen in het leven te koesteren. Elke diamant vertegenwoordigt een onvergetelijk moment in uw leven samen - bruiloft, verhuizen naar uw eigen huis, kinderen of huwelijksjubilea. Door memoire ringen te laten groeien, kun je de geschiedenis van je eigen liefde schrijven, die je dag in dag uit met je kunt dragen.

Geef je memoire een uniek karakter

De groeiende memoire ringen laten je herinneringen op een speciale manier koesteren: ze benadrukken de verschillende facetten van je persoonlijke liefdesverhaal, net zo gevarieerd als de verschillende fasen in het huwelijksleven en even emotioneel als een romantisch werk van fictie. Het ontwerp van de memoire ring ligt in jouw handen: je ervaart en beslist welke momenten je wilt vasthouden in de vorm van een diamant.

De legering, steenzetting, type diamantslijpsel kunnen vrij worden geconfigureerd. Uw memoire ring zal dus uw unieke liefdesverhaal belichamen met een expressief ontwerp en een speciaal karakter.

Zo kleurrijk als het leven zelf: een groeiende memoire ring

Er is een brede waaier aan sprankelende kleuren waaruit je kunt kiezen voor de diamanten in de diamanten band van je groeiende memoire ringen. Hemelsblauw, appelgroen, kersenrood of vele andere - u kunt uw groeiende memoire ringen in uw favoriete kleur ontwerpen. Wat meer is, je kunt een verschillend gekleurde diamant kiezen voor elk moment van je liefde. Dat laat uw eeuwigheid klinken en het scenario erachter nog spannender voor uw kinderen en kleinkinderen. Met zijn emotionele elementen, persoonlijke facetten en fabelachtige kleuren, is de groeiende memoire ring een heel speciaal soort dagboek.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring