facebook

Memoire ringen in goud

acredo memoire ringen in goud

De bekroning van je liefde

Memoire ringen in warme gouden kleuren zijn altijd een fantastisch geschenken- voor uw bruiloft, bij de geboorte van uw kind of op uw verjaardag. acredo gouden memoire ringen laat het hart van je geliefde sneller kloppen en symboliseer levenslange trouw. Samen kies je welke prachtige momenten je voor altijd bij je vinger moeten begeleiden. Verenig de familietraditie en het moderne leven met memoire ringen gemaakt van goud - want gouden ringen zijn prachtige klassiekers en u zult er tijdens uw hele leven van genieten

Nooit eindigende reeks kleuren: betoverende acredo-memoire ringen in goud

Of u nu kiest voor fijn wit goud, ongewoon rood goud of harmonieus rosé goud - gouden memoire ringen zijn betoverend en kunnen perfect worden gecombineerd met trouwringen en andere complementaire ringen. Het percentage goud in de legering bepaalt de kleur van je memoire ringen en zorgt voor een perfecte harmonie van je ringenset.

Het warme gele goud van je memoire ring kan gemaakt zijn van twee verschillende legeringen: geel goud 585 (14 karaat) en geel goud 750 (18 karaat). Zo bepaal je niet alleen de betoverende gouden kleur, maar ook de waarde en exclusiviteit van je memoire ring.

Voor een perfecte balans: ontwerp je eigen gouden memoire ring

Traditie vs. modern, slank vs. groots, groeiend vs. compleet: met de ringenconfigurator wordt u de ontwerper van uw eigen gouden memoirering. Slechts een paar klikken is voldoende om uw droomring te ontwerpen en u kunt de goudkleuren, diamantinstellingen en ringmaten uitwisselen en aanpassen aan de wensen van uw hart. Op deze manier kunt u een perfecte balans vinden tussen uw persoonlijke ideeën, de nieuwste trends en de trouwring en aanvullende ring. Je zult gefascineerd zijn door de ontelbare variaties van gouden memoireringen - kies je favoriet.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring