facebook

Voordelige memoire ringen

Betaalbare memoire ringen door acredo

Herinneringen voor altijd - in je hart en aan je vinger

Draag kostbare herinneringen, niet alleen in je hart maar ook aan je vinger - memoire ringen bij acredo zijn het perfecte juweel om dit te doen. Een memoire ring is synoniem voor de eeuwigheid van uw liefde. Elke diamant op de ring symboliseert een speciaal moment in je leven - je huwelijk, je intrek in je nieuwe huis, de geboorte van je kind. Jij alleen beslist, welke onvergetelijke momenten je ring moet visualiseren.

Memoire ringen bij acredo: prijs/kwaliteit zeer goed

Prachtige herinneringen hoeven niet altijd duur te zijn. acredo biedt u een uniek alternatief voor het ontwerpen van betaalbare ringen voor eeuwig gebruik. Memoire ringen met 3 of 5 stenen of halve pavé ringen zijn betaalbare versies van de memoire ringen. Je bepaalt zelf hoeveel diamanten je op je ring wilt hebben en welke speciale momenten je voor altijd zou willen houden. Of u nu kiest voor warm geel goud of klassiek wit goud - eeuwige ringen in 14 karaat goud (585) zijn betaalbare hoogtepunten.

Betaalbare memoire-ringen van acredo zijn gemakkelijk te combineren, harmoniëren perfect met je trouwring en zullen je leven lang plezier doen.

Betaalbaar en toch uniek: acredo memoire ringen

De onvergetelijke momenten die voor altijd in je memoire worden bewaard en het individuele ontwerp van je ring dragen bij aan het unieke karakter ervan. Wij ontwerpen uw memoire samen, hetzij in een van onze winkels of met onze acredo-ringenconfigurator, afhankelijk van uw budget - van betaalbaar tot exclusief. Het type legering en het aantal en type edelstenen op uw memoire ring bepalen de prijs van de ring. We laten u verschillende betaalbare versies van trouwringen zien en begeleiden u op weg naar uw persoonlijke betaalbare favoriete juweel.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring