facebook

Diamanten oorstekers

Diamant oorringen van acredo

Oorringen horen tot de meest geliefde vrouwelijke accessoires. Diamant oorringen van acredo maken het outfit van uw liefste perfect – bij een speciale gelegenheid, op de bruiloft of gewoon iedere dag. Beslis daarom voor oorringen die prima passen bij de trouwring of de verlovingsring en een harmonisch geheel vormen met deze waardevolle sieraden. Misschien klassieke oorringen met diamant of opvallende oorringen, bij acredo kunt u een ruime keuze vinden. Diamanten oorringen kunt u ook zelf configureren.

Nog een symbool van uw liefde: diamant oorringen van acredo

Diamanten oorringen zijn bij acredo te vinden in verschillende legeringen en vormen. Harmonieus afgestemd op uw teint en op uw smaak bieden wij diamant oorringen in alle mogelijke materialen. Met een gouden zetting legt u nog eens de nadruk op uw waardevolle liefde. Oorringen van wit goud zijn tijdloos en vormen ook nog na vele jaren een mooi geheel met uw trouwringen.

Ook de vorm van de oorring kan uw liefde nog sterker uitdrukken, bijvoorbeeld de vorm van sterren in een zetting met 6 pootjes. Haal de sterren van de hemel voor uw liefste en laat haar voelen dat uw hart alleen maar voor haar klopt!

Wat niet past maken wij passend

Heeft u al de trouwringen ontworpen met behulp van de configurator, ook oorringen kunt u zo zelf ontwerpen. Naast trouw- en verlovingsringen kunnen ook oorringen individueel aangepast en ontworpen worden. Oorringen – witgoud of platina – hoekige stenen of juist ronde: u kunt over dit alles zelf beslissen en met behulp van de acredo juwelen configurator configurator ook meteen op het scherm bewonderen. In onze partnerwinkels laten onze vakmensen u individuele oorringen zien en bespreken met u de details. U geeft vorm aan uw bruiloft en aan uw huwelijk. Geef dus ook vorm aan uw verlovingsring, trouwring en de bijpassende oorringen. De acredo configurator maakt het mogelijk en uniek!

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring