facebook

Geheel individueel

Ontwerpen met inspiratie, hoogste vakkennis en kwaliteit en met absoluut unieke details zijn de kenmerken van ieder acredo product.

Vandaar dat naast de trouw- en verlovingsringen ook de collier, kettingen, oorringen, diamantringen en vooral de memoire ringen door configuratie ontworpen kunnen worden.

U kiest het model dat u het mooiste vindt en verandert dit in overzichtelijke stappen tot het allernieuwste lievelings juweel.

De kleur

Welke kleur past het beste bij uw type? Moet het nieuwe juweel bij andere juwelen passen? Moet de schittering van diamanten door de zetting nog verhoogd worden? Deze vragen moeten een antwoord krijgen voordat u de kleur keuze doet.

In de acredo juwelen configurator laten wij de favorieten in meerdere kleuren zien. U kunt zo een beter beeld vormen van de mogelijkheden. Per klik kiest u de lievelingskleur uit.

Fijngehalte

Na de kleurkeuze komt in de configurator automatisch de vraag naar de legering.

Het gehalte beschrijft het aandeel van het edelste metaal in een sieraad, in duizendstel. In 18 karaats goud = 750/- zijn 750 delen van duizend puur goud.

De prijs wordt onmiddelijk aangegeven, zodat u een overzicht behoudt over uw budget.

Alternatieve modellen

Voor mensen die graag experimenteren: klikt u op “model” om de alternatieven te zien die passen bij uw keuze.

Vaak zijn het de kleine details die een verschil maken en uw keuze valt plotseling op een ander model. Uitproberen!

Iedere hanger kan met een andere ketting geleverd worden. Voor colliers kunnen hangers en kettingen onder elkaar geruild worden.

Bij oorsieraden kunt u de zetting veranderen, bij memoire ringen het model.

De stenen

De maat van het juweel legt het aantal stenen vast.

De memoire ringen bieden nog een bijzondere mogelijkheid: u kunt niet alleen de grootte van de enkele stenen aangeven, maar ook hun aantal. Naast heel of half gezette memoires kunt u kiezen voor ringen met 1, 3, 5, of 7 stenen. Diamanten als een onvergankelijke herinnering aan bijzondere momenten in het leven.

Bij acredo krijgt u uit principe alleen maar zeer goede diamanten. De excellente kwaliteit van de stenen wordt bij stenen vanaf 0,3 ct. gedocumenteerd in een certificaat van een gerenommeerd testinstituut.

Wij zijn dol op diamanten

Bij acredo bieden wij u uit principe zeer goede kwaliteiten diamant aan. Vanaf een steengewicht van 0,3 ct. beschikt iedere diamant over een certificaat van een gerenommeerd insitituut. Het slijpsel is altijd excellent.

Gravure en ringmaat

Als het om de gravure gaat zijn wij bij acredo zeer flexibel. De klassieke datum, troetelnaampjes of eigen tekening, met laser
wordt alles mogelijk. Laat uw fantasie de vrije loop.

Indien u zelf de maat van uw ring wilt vastleggen zijn er verschillende mogelijkheden. Met een lineaal de binnendiameter van een ring die past afmeten, of met een band de omtrek van de vinger, waarop u de ring wilt dragen. Deze methodes zijn tamelijk onnauwkeurig.

Gaat u naar een acredo partner winkel, daar weten de medewerkers precies welke ringmaat u nodig heeft.

De verlanglijst

Zodra u klaar bent met configureren kunt u het model uitprinten of vasthouden op uw wenslijst. Daar kunt u altijd weer een kijkje nemen.

Wilt u het resultaat enthousiast delen of per email versturen? Ook dat gaat makkelijk via de wenslijst.

Of u maakt meteen een afspraak met een acredo partner bij u in de buurt. Daar kunt u de verschillende vormen en modellen niet alleen zien, maar ook voelen.

Zoek uw vestiging


De acredo juwelen configurator

De bijpassende juwelen zijn voor verlovings- of trouwringen onontbeerlijk. Met behulp van de acredo juwelen configurator kunnen deze ook individueel ontworpen worden. Uw diamanten juwelen passen dan perfect bij de rest. Oorringen, collier, memoire ring of solitaire – al deze bijzondere juwelen kunt u zelf ontwerpen met behulp van de acredo juwelen configurator. Kies combinaties volgens eigen wensen en smaak. Aan het resultaat beleeft u een leven lang plezier!

Juwelen individueel ontwerpen: zo functioneert het bij oorringen

Heeft u al verlovings- of trouwring zelf ontworpen dan heeft u ook bij de configuratie van de bijpassende juwelen vrije keuze. Acredo, de specialist voor diamanten juwelen, biedt veel verschillende keuzemodellen aan. Kiest u bijvoorbeeld een collier, dan heeft u de keuze tussen kleur en model van de ketting, maar ook de zetting, de zuiverheid en de grootte van de stenen in de fonkelende hanger kunt u vrij kiezen. Combineer naar hartelust en bekijk iedere variant meteen op uw scherm.

Ook bij het configureren van oorringen kunt u kleur, zetting en kwaliteit van de stenen zelf kiezen. U kunt collier en oorringen op elkaar afstemmen of juist heel verschillend ontwerpen.

Juwelen configureren: geen probleem bij memoire ring en solitaire

Het sterkste punt bij de acredo juwelen configuratie is de mogelijkheid om niet alleen uw persoonlijke herinneringen vast te houden, maar ook om uw eigen smaak te uiten. De stenen kunnen in ieder model weer anders gerangschikt worden en door variatie in de grootte krijgt u telkens weer een heel ander model. Bij een individueel model van memoire ring en solitaire hoort ook de gravure, de legering en de keuze in edelstenen en nog veel meer variatiemogelijkheden. Onze vakmensen bij u in de buurt maken samen met u de modellen perfect. U kunt al na korte tijd uw eigen, persoonlijke modellen dragen aan oren, hals of vinger!

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring