Geheel individueel

De kleur

Fijngehalte

Alternatieve modellen

De stenen

Wij zijn dol op diamanten

Gravure en ringmaat

De verlanglijst

Zoek uw vestiging


De acredo juwelen configurator

De bijpassende juwelen zijn voor verlovings- of trouwringen onontbeerlijk. Met behulp van de acredo juwelen configurator kunnen deze ook individueel ontworpen worden. Uw diamanten juwelen passen dan perfect bij de rest. Oorringen, collier, memoire ring of solitaire – al deze bijzondere juwelen kunt u zelf ontwerpen met behulp van de acredo juwelen configurator. Kies combinaties volgens eigen wensen en smaak. Aan het resultaat beleeft u een leven lang plezier!

Juwelen individueel ontwerpen: zo functioneert het bij oorringen

Heeft u al verlovings- of trouwring zelf ontworpen dan heeft u ook bij de configuratie van de bijpassende juwelen vrije keuze. Acredo, de specialist voor diamanten juwelen, biedt veel verschillende keuzemodellen aan. Kiest u bijvoorbeeld een collier, dan heeft u de keuze tussen kleur en model van de ketting, maar ook de zetting, de zuiverheid en de grootte van de stenen in de fonkelende hanger kunt u vrij kiezen. Combineer naar hartelust en bekijk iedere variant meteen op uw scherm.

Ook bij het configureren van oorringen kunt u kleur, zetting en kwaliteit van de stenen zelf kiezen. U kunt collier en oorringen op elkaar afstemmen of juist heel verschillend ontwerpen.

Juwelen configureren: geen probleem bij memoire ring en solitaire

Het sterkste punt bij de acredo juwelen configuratie is de mogelijkheid om niet alleen uw persoonlijke herinneringen vast te houden, maar ook om uw eigen smaak te uiten. De stenen kunnen in ieder model weer anders gerangschikt worden en door variatie in de grootte krijgt u telkens weer een heel ander model. Bij een individueel model van memoire ring en solitaire hoort ook de gravure, de legering en de keuze in edelstenen en nog veel meer variatiemogelijkheden. Onze vakmensen bij u in de buurt maken samen met u de modellen perfect. U kunt al na korte tijd uw eigen, persoonlijke modellen dragen aan oren, hals of vinger!

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring