facebook

Colliers

Diamant-colliers van acredo

Met een diamanten hanger van het merk acredo aan uw collier of ketting draagt u het symbool van eeuwige liefde pal op het hart. Bovendien is een diamanten collier een zinbeeld voor rijkdom: uw rijkdom aan bestendige liefde. Deze waardevolle ketting met diamant accentueert uw decolleté en trekt altijd de aandacht – bij het dagelijkse dragen of bij een feest. Een diamanten collier past bij iedere kleding en iedere mode. Beslist een buitengewoon juweel van uw liefste. Daarom hecht acredo ook grote waarde aan de onberispelijke kwaliteit van de diamanten en een hoogwaardige afwerking.

Diamant-kettingen en diamanten hangers bij acredo: zo veelzijdig als uw liefde

Precies zoals bij solitaire ringen en diamanten oorringen kunt u ook voor uw diamanten collier kiezen tussen een ronde zetting of een zetting met 4 of 6 pootjes. Een gladde ronde zetting is bijvoorbeeld bijzonder geschikt om als diamanten hanger te worden gedragen. Uw diamanten collier ziet er zo nog sjieker uit.

Bij de diamantkettingen kunt u kiezen tussen een slangenketting of een gevlochten model. Een diamant in een zetting met 6 pootjes komt prima tot zijn recht aan een gevlochten ketting. Zo’n diamantketting in een- of tweekleurig goud is beslist een bijzondere eyecatcher.

Het diamanten collier: uitdrukking van uw persoonlijkheid

Een diamanten hanger is uw hart zo nabij als alleen maar uw partner en is daardoor al een heel bijzonder juweel. Leg nog sterker de nadruk op uw persoonlijkheid en ontwerp met behulp van de acredo juwelenconfigurator zelf uw eigen diamantketting. Dankzij onze configurator kunt u edelstenen in verschillende zettingen en in combinatie met verschillende kettingen bekijken totdat uw lievelingsmodel is gevonden. In onze partnerwinkels laten vakmensen u graag uw eigen diamanten collier zien en overleggen met u samen of het model nog veranderd moet worden. Zo wordt een diamanten collier uw juweel geheel naar eigen smaak.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring