facebook

Elegante diamantringen

Ontdek de wereld van de solitaire ringen

Unieke diamanten verwerkt in vele variaties. Een solitaire ring is altijd een juweel met uitstraling.

Inspiratie

Aanschuifringen ontdekken

Meer is meer. Solitiaire ringen houden van gezelschap. Laat u door onze collectie Chorus inspireren in uw keuze van mooi bij elkaar passende aanschuifringen.

Exclusieve juwelen

Bekijk de meesterwerkjes van acredo

Prachtig stralende diamanten, goud, platina en eersteklas ontwerpen worden een uniek geheel. Laat u meeslepen.

Diamanten oorringen

Ontdek moderne klassiekers

Maak uw persoonlijke stijl compleet met diamanten oorringen in witgoud, geel goud of platina. Subtiele, tijdloze luxe.

Individuele juwelensets

Vreugde kado doen

Colliers

Ontwerp een halsketting met hanger

Een leuk decolleté trekt de aandacht. Een collier van acredo is toegevoegde waarde. Elegant en sensueel.

Fijne juwelen

Nu bekijken

Sierlijk en fijntjes zijn deze juwelen een beschaafde verlokking. Laat u verrassen.

juwelen configurator

Ontwerp zelf

  • 1. Zoek uw lievelingsmodel.

  • 2. Kies kleur en legering.

  • 3. Kies kwaliteit en grootte van de steen.

  • 4. Denk aan de gravure.

Profiteer van onze inspiratie en maak ervan uw persoonlijk lievelingsmodel. Makkelijk en naar eigen smaak.

Sieraden ontwerp met liefde

Wetenswaardige informatie

Geinsprireerd door internationale trends is ieder sieraad van acredo een samengaan van enthousiasme en liefde. Dat garandeert iedere medewerker van onze fabriek in Pforzheim, Duitsland.

Diamanten juwelen

Lievelingen voor eeuwig

Diamanten juwelen in de vorm van oorringen, colliers, solitaire ringen, memoire ringen of in de vorm van een trouwring zijn voor een vrouw prachtige bewijzen van liefde. Al eeuwenlang worden vrouwen aangetrokken door glinsterende edelstenen en zijn gefascineerd door fonkelende juwelen. Zuivere grote diamanten vertegenwoordigen het symbool van de liefde. Het verbaast niet dat de diamantring de klassieker is onder de verlovingsringen. Acredo maakt alleen gebruik van de beste diamanten en verwerkt ze perfect. Bezorg uw toekomstige vrouw hartkloppingen – met buitengewone diamanten juwelen van acredo!

Diamanten juwelen in alle vormen en modellen

Juwelen met diamanten zijn geliefd bij iedere vrouw: tijdloos en terughoudend of juist luxueus en opvallend, de verwerking van de diamanten speelt een grote rol. Een loepzuivere en perfect geslepen diamant trekt beslist de aandacht. De zuivere glans voegt extra waarde toe aan het juweel van de vrouw en laat haar ogen stralen.

Diamanten juwelen kunnen op veel verschillende manieren ontworpen worden en gecombineerd met andere juwelen. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen diamanten juwelen opvallend elegant of juist opwindend trendy gedragen worden. Diamanten zijn altijd een blikvanger!

Diamanten juwelen zelf ontwerpen

Bij acredo heb je de mogelijkheid om je eigen juwelen te ontwerpen. De acredo trouwringontwerper laat je diamanten juwelen zien die bij je trouwringen passen en stelt je in staat om hem individueel te configureren. Selecteer de maten van de edelstenen en bepaal hoe ze op de sieraden moeten worden aangebracht. Bij het ontwerpen van de ringen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hele diamantband of diamanten aan de zijkant. Witgouden juwelen harmoniëren bijzonder goed met diamanten, wat hun waarde onderstreept. Met de hulp van de acredo juwelenontwerper kun je deze verschillende mogelijkheden vanuit huis bekijken en testen met verschillende outfits. Vier het leven met diamanten juwelen van acredo!

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring