facebook
Switch to your country?

Advies met gevoel

Beleef de kwaliteit van acredo

Wij zijn bij u in de buurt

Het merk acredo is in meer dan 90 winkels in 16 landen te vinden. Vooral in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wij zijn bij u in de buurt.

Onze partners zijn vakbekwaam in trouwringen, verlovingsringen, diamanten en juwelen. Met grote toewijding zijn zij iedere dag met deze prachtige dingen bezig.

De kennis die wij hierbij vergaren geven wij graag aan u door. Wij koesteren de wens om samen met u het optimale juweel te laten ontstaan. Wij verheugen ons erop.

Wij nemen de tijd voor u.

Het ontwerp van een juweel is een zaak van vakmanschap, creativiteit en vooral tijd. Wij geven u daarom de raad om met de realisatie van uw plannen 6 maanden van te voren te beginnen, ten laatste 6 weken voor de geplande datum. Onze vakmensen helpen u in de winkel met raad en daad.

Aangezien wij ons intensief bezighouden met u en uw wensen neemt u s.v.p. minstens een uur de tijd hiervoor. Dan wordt het niet alleen raad en daad, maar een belevenis.

Met behulp van onze innovatieve configuratie-technologie ontwerpen wij samen met u en in onze moderne werkplaatsen de modellen van ringen of juwelen Deze worden niet alleen fotorealistisch afgebeeld maar krijgen ook onmiddelijk een prijskaartje. U krijgt zo een mooi overzicht.

En moet het een keertje heel erg snel gaan, dan is dat voor ons een sportieve uitdaging.

Inspirerende keuze in modellen

Alle modellen van acredo vormen een bron van inspiratie voor uw eigen ontwerpen.

U krijgt een perfecte indruk van alle mogelijkheden bij een bezoek in de winkel van een van onze acredo partners. In hun vitrines fonkelt het veelbelovend.

U kunt hier juwelen vinden die bij u passen, sober, elegant of cool. Of laat u verleiden door ringen met een krans van briljant, of gemaakt in platina. Een bijzonder sterke zijde van acredo zijn de ringsets d.w.z. verlovingsring, trouwring en memoirering tot een geheel verenigd.

Met deze vele keuzemogelijkheden voor ogen kunt u dan uw eigen lievelingsmodel uitzoeken. In een makkelijke stoel kunt u ontspannen en in alle rust uw keuze maken.

Wij vinden het belangrijk dat u een gevoel krijgt voor het juweel, want alleen als dat het geval is zult u het ook graag gaan dragen.

Profielen met het hoogste draagcomfort
comfortabele draaggevoel

Een belangrijk onderdeel van het draaggevoel is het profiel van uw ringen.

D.w.z. de dwarsdoorsnede van de ring. Het overzicht van de profielen geeft u informatie over de vele vormen. Deze ontstaan door naar buiten of naar binnen gewelfde vormen of strakke elementen.

Alle profielen van acredo hebben een soft-finish en zijn daardoor bijzonder aangenaam in het dragen.

Ieder profiel heeft een eigen pasvorm. Afhankelijk van hoogte en breedte voelt het dragen anders aan. Wij bieden elk profiel in verschillende breedtes aan; aan u de keuze.

Let u ook op de harmonie tussen de proporties van ring en hand. De breedte van de ring speelt ook een rol, voor het geval dat u meerdere ringen aan een vinger gaat dragen.

Overigens hoeven de damesring en de herenring niet precies hetzelfde te zijn; onze adviseurs geven u graag uitleg.

De perfecte maat

Onze acredo partners helpen u met het vinden van de juiste maat en hebben hiervoor ringsets in verschillende profielen.

De pasvorm van een ring met een recht profiel aan de binnenkant is heel verschillend van een bol profiel. Het profiel met een welving is veel aangenamer in het dragen en glijdt makkelijker aan de vinger.

Ook moet er op gelet worden dat de breedte van de ring bij de vorm van de hand past.

Al deze punten bedenken wij als wij samen met u gaan passen. Onze partners beschikken over een heel instrumentarium om tot een goede beslissing te komen; maar uiteindelijk beslissen moet u zelf.

Bijna zoals de echte ring

De configuratie biedt ongelofelijke mogelijkheden. Maar aan de andere kant vraagt het ook van u als klant veel beslissingen. U legt vast, hoe hoog en breed de ring moet zijn, de kleur, de maat en met hoeveel stenen gezet. Sommige beslissingen zijn makkelijk, andere weer moeilijk.

Om het u makkelijker te maken bieden wij u bij acredo productieringen aan.

Deze zijn zilverkleurig en precies zo gemaakt als uw droomringen, dezelfde vorm, maat, hoogte en breedte. Nu kunt u ze passen en zien en voelen. De prijs van deze productieringen wordt verrekend met de opdracht.

Voor de fabricage van deze ringen moet u met ongeveer 14 dagen rekenen. Houd hier rekening mee bij uw planning.

Verdere details zoals voegen, stenen, oppervlakte of gravure zijn mogelijk met een bijbetaling.

Mocht u dan zien dat u iets wilt veranderen in uw bestelling, is dat ook mogelijk.

Levertijd

Ieder acredo product wordt geheel individueel in onze fabriek gefabriceerd.

Dit fabricageproces zal ongeveer 2 tot 5 weken duren, afhankelijk van het model en de mogelijkheden. Zodra de order uitgevoerd en aanbetaald is gaat hij online in bestelling. Dit is onze specialiteit: uw order wordt precies volgens uw eigen wensen en configuratie uitgevoerd, gecontroleerd en dan aan onze acredo partner verstuurd.

Daar kunt u de ringen van uw dromen afhalen. Mocht u tevoren voor productieringen kiezen moet u 2 tot 4 weken bij dit tijdsbestek erbij rekenen. Dus ruim de tijd nemen.

Mocht het dan toch krap worden met de tijd, doen wij het mensenmogelijke. Het gaat per slot toch om de liefde.

Afspraak maken

Een degelijk advies is voor ons belangrijk. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Neemt u dus de tijd hiervoor.

Mocht u een afspraak willen maken kunt u dat met een van onze acredo partners doen. Speciaal voor avonden en weekends is dit aan te raden.

Graag aanmelden per telefoon, email of online-kalender en u krijgt van ons een bevestiging.

Gedurende deze adviestijd kunnen al uw vragen door een van onze adviseurs beantwoord worden. Zo ontstaat uw droomjuweel-stap voor stap.

De trouwring

Het creatieve ontwerpproces is al heel bijzonder.

En het moment waarop u voor het eerst in handen bent, is nog specialer.

We hebben vaak emotionele momenten meegemaakt in onze winkels. Daarom verwijzen we naar dit moment als de trouwring.

We willen de bruiloft tot een ervaring voor u maken. Daarom vragen wij u vriendelijk om enige tijd te nemen. Een afspraak van te voren maken zou ideaal zijn, omdat het u toestaat om de juwelen van uw dromen op uw gemak door te bladeren en de symbolische kracht ervan te voelen. Idealiter kunt u een afspraak maken wanneer u uw bestelling plaatstReeds het creatieve proces met behulp van de configurator is iets bijzonders.

Het acredo etui

Het overhandigen en bewaren van een juweel moet gevierd worden. Het acredo etui werd hiervoor gemaakt.

Kleuren in goud en beige vormen het binnenste en voelen heerlijk aan. Uw juweel is goed geborgen. Nog een bijzondere service: u krijgt er een klein ringzakje bij. Het inliggende certificaat geeft u belangrijke tips voor het onderhoud.

Luxe voor uw hele leven

Lievelings juweel vinden

Zoek uw locatie


www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring