facebook
Een ketting en bijpassende oorringen van acredo

Diamanten juwelen om verliefd op te worden

Ontdek de favoriete stukken

Advies met gevoel

Acredo partners in de buurt vinden

Acredo: exclusieve trouwringen, elegante verlovingsringen en individuele sieraden

Geef vorm aan uw geluk met acredo

De liefde staat centraal bij al onze inspanningen bij acredo – de liefde tussen twee mensen en onze liefde voor ons product. Want de juwelen van acredo zullen u een leven lang begeleiden, evenals uw eigen liefde. Voor altijd wordt uw geluk vastgehouden in de gedaante van tijdloze en unieke trouw- en verlovingsringen. Perfecte vormgeving, comfortabel draaggevoel en beste ambachtelijke kwaliteit: onze acredo specialisten maken uw droomjuweel waar.

De details spelen een grote rol: bij acredo is ieder juweel uniek.

Een elegante voeg, extravagant gezette stenen of een nog nooit gezien kleurenspel, dat zijn de details die uw juweel van acredo zo uniek en tot een duidelijk teken van uw waardering maken. Helemaal naar eigen wens en met de inspiratie door onze heldere collecties maken wij samen uw droom van de perfecte ringen en bijpassende accesoires waar. Tussen de uitersten van minimalisme en weelderigheid, van traditioneel tot modern, ontwikkelen onze ontwerpers modellen die aanspreken. Dit is de basis voor de harmonie en schoonheid van uw juweel evenals voor de moderne maar tijdloze luxe van acredo.

Bij acredo komen ambachtelijk handwerk en technische snufjes samen

In ons atelier in Pforzheim, Duitsland, verbinden wij jarenlange ervaring in goudsmeedkunst met de absoluut individuele vormgeving door configuratie. Met de trouwringen configurator van acredo kunt naar eigen smaak vorm, kleur, legering, oppervlaktebewerking en steenzetting combineren en zo unieke creaties ontwerpen. Uw blijft bij uw eigen stijl en smaak en kunt zo creatief en enthousiast uw eigen sieraad scheppen. Kwaliteit zonder compromis, edele materialen en perfecte zettingen van acredo bekronen dit symbool van ware liefde.

www.acredo.be maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring